Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Binar Olofström

Binar Olofström AB är ett fristående företag inom Binarkoncernen.
Binar Olofström AB automatiserar presslinjer såsom tandem linjer, transferlinjer såväl som enskilda pressar. Merparten av kunderna återfinns inom fordonsindustrin. Ett typiskt uppdrag kan vara leverans av plåtskiljare och mellanpressutrustning till en presslinje bestående av fyra till sex pressar. Det handlar då om kompletta åtaganden med elinstallation, mekanisk installation, idrifttagning, utbildning, etc. Binar Olofström tillhandahåller även olika typer av produkter för verktygsbyte som underlättar en effektiv plåtpressningsproduktion.

Grunden i verksamheten är den speciella friprogrammerbara presshanteringsroboten UniFeeder som utvecklats av Binar. Dess unika konstruktion borgar för en enkla, snabba och lättservade lösningar. Genom sin flexibilitet och goda prestanda kan den användas för de flesta av presslinjens hanteringsfunktioner, exempelvis mellanpressutrustning, plåtskiljning och stapling. UniFeeder lösningarna hanterar och separerar olika slags material såsom stål, rostfritt, aluminium mm. UniFeeder passar även inom andra områden förutom pressverk och då med fördel till hantering och transport av olika slags produkter för längre och kortare sträckor.

Binarkoncernen utvecklar nischföretag med unika produkter eller teknologier för professionella kunder. Verksamheten bedrivs inom två huvudområden: Industrial Solutions och First Responder Technology. Gruppen har ca 240 anställda verksamma i Sverige, Tyskland, Frankrike och Finland.

Binar Olofström AB
Västra Storgatan 20
293 38 Olofström
Telefon: +46 (0)454-32-30 55
E-post: info@binar.se
Webb: www.binarolofstrom.se

Thomas Svensson, Inköp/service/logistik
Telefon: +46 (0)454 – 30 11 34
E-post: thomas.svensson@binar.se

Besök företagets webbplats. Klicka här.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This