Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

HBM Invest AB är beläget i Olofströms kommun och är ett gediget familjeföretag som funnits i över 30 år! HBM jobbar inom olika områden inom metallindustrin samt träindustrin.

Service, kvalitet och noggrannhet är ledord för oss. Vår ambition är att ha ett gediget samarbete med målsättning att stärka och utveckla våra kundrelationer. Där vi kan skräddarsy en helhetslösning för kunden, så att färdig produkt är kvalitetssäkrat, packad och levererad i sin helhet! Redan idag har företag valt att outsourca en del av sin produktion till HBM av just denna anledning.

Vi är ISO-certifierat med både miljö 14001 och kvalitet 9001. Samt även ISPM-15 certifierade inom träindustrin.

Vi har en rad olika samarbetspartners, där vi jobbar med allt från avsyningar, kit-packing/ompackning, lagerhållning samt uthyrning av produktionsytor. Vi utför gods transporter i närområdet och är även behjälpliga med extra personal på plats hos kund, vid brådskande ärenden.

Vår nyaste förgrening i företaget är trä-emballage produktion, detta är ännu i uppbyggnads fasen men vi ser goda möjligheter för fortsättning. Där erbjuder vi en rad olika produkter, specialpallar, finsnickeri och mycket mer. Med nya kundrelationer vill vi utveckla och förbättra marknaden.

HBM Invest

Besöksadress:
Rosenhillsvägen 27
293 73 Jämshög

Postadress:
Box 151
293 23 Olofström

Nadin Persson
Telefon: +46 (0)70 638 85 03
E-post: nadin@hbminvest.se

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This