Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

RISE IVF erbjuder avancerade forsknings- och uppdragstjänster. Vi utvecklar och inför ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktionsutveckling. Vi erbjuder även djup kompetens angående materialegenskaper och applikationer för keramiska, polymera och textila material. Plåtformning är ett av våra spetsområden.

Målet är att snabbt få in ny teknik och nya metoder i praktisk användning hos våra kunder. Såväl enskilda företag som offentliga institutioner vänder sig till oss för att utveckla framtidens resurseffektiva produkter och processer.

Nu är vi RISE – Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!
Den 1 oktober 2018 blev Swerea IVF en del av RISE Research Institutes of Sweden. Tillsammans med systerbolagen SICOMP, SWECAST, och korrosionsverksamheten inom KIMAB kraftsamlar vi kompetens, kapacitet och innovationsinfrastruktur i RISE för att bli en ännu starkare innovationspartner till industri, akademi och offentlig sektor. För ett konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv och samhälle – nationellt som globalt.

MEFOS och resterande del av KIMAB uppgår i ett nytt forskningsinstitut, Swerim, med fokus på gruv-, mineral-, stål- och metallforskning där RISE blir delägare.

RISE IVF
Vällaregatan 30
293 38 Olofström
Telefon: +46 (0)31-706 60 00
Webb: www.swerea.se/ivf

Daniel Wiklund, gruppchef Komponenttillverkning
Telefon: +46 (0)31-706 60 85
E-post: daniel.wiklund@rise.se

Besök företagets webbplats. Klicka här.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This