Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Safeman AB startades 1939 som en tillverkare av personlig skyddsutrustning. I många år var företaget sedan främst inriktat på produktion av inredningsdetaljer till fordonsindustrin. Efter hand har vi på Safeman tagit en större allt roll för utveckling, förädling, produktion och hantering av produkter. Detta i nära samarbete med våra kunder och kan nu ta ansvar för helheten från idéstadiet till färdig produkt. Verksamheten innefattar allt från skräddarsydda detaljer, till större volymenheter och färdigmonterade produkter till hela industrin.

Safeman utvecklar och producerar även produkter under egna varumärken. Vi formger och tillverkar produkter och produktdetaljer i bla. plast, textil, folie, läder och metall. Vi erbjuder en helhetslösning där du som kund kan få produkten vidareförädlad på det vis som ni önskar. Vi hjälper dig med allt från inköp av ingående komponenter, monteringar till slutpaketering med monteringsdetaljer och anvisningar, helt efter era önskemål.

Vi har en omfattande maskinpark med ett15-tal formare och 5-axliga fräsar samt utrustning för bockning, vattenskärning, sömnadsmaskiner, robotiserad polyuretan-produktion m.m.

 

 

Safeman
Ö. Ringvägen 209
293 40 Olofström
Telefon: +46 (0)454-970 00
E-post: info@safeman.se
Webb: www.safeman.se

Stephan Bengtsson, VD
Telefon: +46 (0)703-17 16 06
E-post: stephan.bengtsson@safeman.se

 

Besök företagets webbplats. Klicka här.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This