Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

VA Automotive är en koncern som huvudsakligen är verksamt inom fordonsindustrin. Bolaget bedriver verksamhet inom fyra affärsområden Engineering, Tooling, Automation och Components.

VA Automotives affärsidé är att erbjuda Skandinaviska aktörer inom främst fordons- och verkstadsindustrin fullständiga, innovativa och kostnadseffektiva lösningar för pressverktyg, automatiserad produktionsutrustning och färdiga fordonskomponenter. VA Automotives vision är att utvecklas till en verkstadskoncern i världsklass och att vara en global partner till både etablerade och nya kunder på en bred marknad inom fordons- och verkstadsindustrin. Styrkan är att bedriva verksamhet i nära relation med kunderna och att erbjuda en komplett lösning från en enda leverantör. En ”One Stop Shop”.

VA Engineerings speciella kompetenser kan framför allt nämnas avancerad plåtformningssimulering, beredning av tillverkningsprocesser och konstruktion av pressverktyg avsedda för plåtkomponenter. Många kunder väljer att komplettera sina egna kompetenser med hjälp av VA Engineerings kompetens. Här utnyttjar man VA Engineerings kompetens inom beredning och simulering för att optimera sina produkter redan i produktutvecklingsstadiet.

Affärsområdet VA Components tidigare Läreda Mekan är vår volymtillverkare av fordonskomponenter. Produktionsmetoder som idag erbjuds är pressning, svetsning/sammansättning, målning och slutmontering. Bolaget har lång tradition av avancerad tillverkning för krävande kunder inom Automotivesektorn.

Inom bilindustrin ställs mycket höga krav på kvalitet och korta ledtider. Det kräver i sin tur tillverkningsprocesser som är både effektiva och pålitliga. Inom VA Automation har vi skapat ett eget kunskapscentrum med egen erfarenhet av produktionslinjer för vår egen komponenttillverkning inom koncernen samt för kunder med extremt högt ställda krav på kvalitet och leveransprecision.

Affärsområdet VA Tooling är samlingsbegreppet för våra bolag som tillverkar pressverktyg för plåtkomponenter där verksamheten bedrivs av de båda bolagen Lidhs Verktygsindustri och SwePart Verktyg.

VA Automotive
Box 34, Norra Kringelvägen 13-15
281 21 Hässleholm
Telefon: +46 (0)451-425 00
E-post: info@va-automotive.com
Webb: www.va-automotive.com

Lars Thunberg, VD
Telefon: +46 (0)701 433 040
E-post: lars.thunberg@va-automotive.com

Besök företagets webbplats. Klicka här.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This