Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Välkomna till ZEISS Metrology Center Olofström.  Vi erbjuder tjänster inom mätning med koordinat mätmaskiner, mätmaskinsprogrammering, kontrollfixturer samt kringliggande  utrustning och tjänster. I moderna lokaler och med anställda som har många års erfarenheter inom området är vi en resurs för er inom tillverkningsindustri och forskning avseende mätning och tillhörande tjänster.

Vi hjälper till med mätkapacitet och kvalitetsutveckling. Vi bistår även med tolkning och analys av resultaten samt gör de viktiga förberedelserna för att få ut användbar information. I vårt åtagande ingår att kunna utföra mätningar av såväl enstaka detalj som seriemätningar samt till att kunna ta hela nyckelfärdiga projekt. Det innebär allt från beredning, fixturering, mätmaskinsprogrammering till igångkörning i er mätavdelningar. Detta oberoende om ni är använder ZEISS mätmaskiner eller andra fabrikat.

Läs mer i vår digitala företagsbroschyr
Läs mer om ZEISS

ZEISS METROLOGY CENTER
Vällaregatan 30
293 38 Olofström
Webb: https://www.zeiss.se/matteknik/service-och-support/measuring-services/contract-measurement/measuring-services.html

Jari Ojala, Measuring Engineer
E-post: jari.ojala@zeiss.com

Besök företagets webbplats. Klicka här.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This