Ett magasin från Techtank:

Tusen möjligheter – satsa på en karriär i Blekinges industri- och teknikföretag

Mer än du tror, minns eller hoppas på. Fler än du anade. Blekinges industri- och teknikföretag är många och erbjuder mängder med intressanta karriärmöjligheter. Och eftersom bolagen behöver rekrytera flera tusen nya medarbetare de närmaste åren, satsar vi på att få fler att upptäcka allt som den här fantastiska delen av Sverige är och har. Både när det gäller karriär och livet i stort, här där litenheten är det stora på många sätt.

Techtank magasin framsida

Läs och ladda ner magasinet Tusen möjligheter här!

techtank.se/hemtillframtiden hittar du länkar till lediga tjänster, mer information om företagen som söker nya medarbetare, att bo och leva i Blekinge och mer!

Bläddra i magasinet eller klicka in på de enskilda reportagen nedan för inspiration och en inblick i hur en karriär på något av Blekinges industriföretag kan se ut. I reportagen möter du medarbetare från tolv av företagen i vårt industrikluster – och de utgör bara ett axplock av alla intressanta arbetsplatser som industrin i vår region erbjuder. Genom mängden av jobb i industrin kan du som får jobb här stanna länge – kanske till och med hela livet! Här finns gott om utrymme att bygga en framtid och skapa ett hem!

Vill du veta mer?

Kommunikationsansvarig & Projektledare

076-861 27 44

Karin Andersson

Kommunikationsansvarig & Projektledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 44