Välkommen hem till framtiden!

Många av Blekinges industri- och teknikföretag leder utvecklingen i sin bransch. De visar vägen och satsar helhjärtat på en hållbar framtid. Inom de närmaste åren behöver företagen nyanställa flera tusen nya medarbetare inom en rad olika yrken. Vi hoppas att du är en av dem!

Kom hem till framtiden
Här hittar du jobben
Techtanks medlemsföretag
Att bo och leva i Blekinge
Upptäck Blekinge

Kom hem till framtiden

Techtank magasin framsida

Läs magasinet Tusen möjligheter

Med kampanjen ”Kom hem till framtiden!” vill vi inspirera och visa möjligheterna att både skapa sig en spännande karriär och ett gott liv i Blekinge. Vi har producerat ett magasin där du möter medarbetare från företag i Techtanks industrikluster, filmer och material för jobbmässor och andra evenemang. Vi syns i sociala medier och riktar oss till dig som vi tror och hoppas skulle kunna trivas här hos oss – länge!

Mer än du tror

Vi vill att du ska upptäcka de intressanta arbetsplatser som industrin i vår region erbjuder. Men också det som inte rör karriären. Upptäck naturen, skärgården och kusten som finns på kort avstånd från varandra. I Blekinge finns gott om utrymme att bygga en framtid och skapa ett hem, samtidigt som det inte är långt till någonting.

Oavsett om du är en hemvändare som kommer ”tillbaka till framtiden” eller väljer Blekinge för första gången så är möjligheterna många – fler än tusen – och du är varmt välkommen hem!

Ps. Vill du gå direkt till lediga tjänster vid Techtanks medlemsföretag? Kolla då in vår jobbportal talangattraktion.se. Annars bara fortsätt scrolla neråt på denna sida för mer matnyttig information!

Här hittar du jobben

Techtank driver en jobbportal – talangattraktion.se – där medlemsföretagen i vårt industrikluster i Blekinge med omnejd har möjlighet att lägga ut lediga tjänster. Tillsammans skapar dessa företag en miljö med många spännande karriärmöjligheter. Många av företagen växer, både kraftigt och i snabb takt, och här hittar du några av de lediga tjänster som ligger ute just nu.

Till Talangattraktion.se

Talangattraktion
Techtank logotyp

Det här är Techtanks medlemsföretag

Techtank driver ett industrikluster i Blekinge med omnejd med en medlemsbas som består av industri- och teknikföretag i alla storlekar, från små och medelstora företag till multinationella globalt ledande företag. Kanske finns din nästa arbetsgivare bland dem?

Läs mer om Techtanks medlemsföretag

Att bo och leva i Blekinge

Vill du vet mer om hur det faktiskt skulle vara att flytta hit och göra Blekinge till ditt framtida hem? Vad vi har att erbjuda när det gäller boende, barnomsorg och service? Kanske börja titta på vilken av de fem kommunerna som du tycker verkar allra mest rätt
för dig? Vi har samlat länkar till kommunernas hemsidor nedan – ta en titt och känn efter!

KarlshamnKarlskronaOlofströmRonnebySölvesborg

Solnedgång i Blekinge
Kajak i solnedgång

Upptäck Blekinge

Blekinge är litet nog att rymma snudd på allt som är viktigt och gör livet skönt. Inte trots litenheten, utan just därför. För att det är nära till vildmark, skärgård och kustlandskap. Världsarv, hårdrock och småstadscharm. Till smaker, dofter och känslor. Med gott om plats och fina ställen för bra dagar, nästan oavsett vad du vill fylla dem med. Och de mindre bra stunderna blir lite lättare med vackra vyer och härliga miljöer. Inspiration och information om allt som finns att upptäcka hittar du på:

www.visitblekinge.se 

Vill du veta mer?

Kommunikationsansvarig & Projektledare

076-861 27 44

Karin Andersson

Kommunikationsansvarig & Projektledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 44