Välkommen till vårt pressrum!

Här hittar du aktuellt material gällande nyheter, pressbilder, logotyp samt presskontakt. Saknar du något så hör bara av dig, vi hjälper dig gärna.

Längre ner på sidan finns utvalda nyheter för press och media. För alla våra nyheter och event, gå till startsidan.

Nyhetsbrev

Här kan du registrera dig för vårt nyhetsbrev som skickas ut ca en gång i månaden och ger dig den senaste informationen från oss.

Prenumerera

Pressbilder

Foto på Ingela Håkansson

Ladda ner pressbild på Ingela Håkansson, klusterledare

Logotyp

Techtanks logotyp finns både i liggande och stående format, samt i olika färger. Nedan kan du ladda ner logotypen i originalfärgerna i liggande format. Behöver du tillgång till logotypen i tryckformat (eps) eller i någon annan färg (vit eller svart), vänligen maila till oss på .

Techtank logotyp liggande - png

Ladda ner Techtanks logotyp (png)

Kort om oss

Techtank är ett industrikluster och en regional utvecklingsaktör i Blekinge med uppdrag att stärka industrins tillväxt och konkurrenskraft. Vår verksamhet riktar sig till industri- och teknikföretag samt industrinära tjänsteföretag, såväl små och medelstora som stora företag. Vi arbetar aktivt och företagsnära med att identifiera företagens behov och samordna insatser för att möta utmaningarna – i nutid och framtid.

Läs mer om Techtank

Utvalda nyheter för press och media

För alla våra nyheter och event, gå till startsidan.

Techtank Conference save the date

Aktuellt från Techtank

Save the date: Techtank Conference 25 november 2021

Techtank Conference – Innovative manufacturing for industrial use Smart Industry in practise: – Applied methods and tools within stamping, forming…

29 juni, 2021 — Lästid 2 min

BusinessForum Industri save the date

Aktuellt från Techtank

Hållbarhet i fokus på BusinessForum Industri 2021

Hållbar Produktion och hållbara värdekedjor är årets fokusområden på BusinessForum Industri hos Volvo Cars i Olofström. I år får du…

29 juni, 2021 — Lästid 1 min

Presskontakt

Behöver du få tillgång till pressbilder, komma i kontakt med någon för intervju eller använda vår logotyp i något sammanhang? Hör av dig till vår presskontakt nedan så hjälper vi dig vidare.

 

Kommunikationsansvarig & Projektledare

076-861 27 44

Karin Andersson

Kommunikationsansvarig & Projektledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 44