Jobba hos oss

Vill du vara med och bidra till en hållbar och konkurrenskraftig industri? Håll då utkik på denna sida för lediga tjänster hos oss på Techtank!

Lediga jobb

Projektledare Teknik/Innovation      ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DENNA TJÄNST HAR NU GÅTT UT

Publicerad 2021-09-27
Techtank söker nu en Projektledare på 50% för verksamhetsområdet Teknikutveckling och innovation. Har du erfarenhet från industriell produktion och/eller teknikutveckling och vill arbeta nära industriföretagen med olika insatser? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Läs mer om tjänsten


Projektledare/Administratör

Publicerad 2021-09-06      ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DENNA TJÄNST HAR NU GÅTT UT
Techtank söker nu en Projektledare/Administratör för ett vikariat till verksamhetsområdet Kompetensutveckling och -försörjning. Har du erfarenhet av arbete med kompetensförsörjning och intresse för industrins förutsättningar med särskilt fokus på kompetensfrågor? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Läs mer om tjänsten

Människor i samtal i en industri

Är du intresserad av att jobba på något av Techtanks medlemsföretag?

Då ska du besöka vår jobbportal talangattraktion.se som Techtank driver tillsammans med Blue Science Park och NetPort Science Park. Inom våra miljöer finns närmare 200 medlemsföretag inom olika branscher i Blekinge med omnejd. Tillsammans skapar vi en miljö med spännande karriärmöjligheter. Flera växer och på vår gemensamma jobbportal hittar du några av de lediga tjänster som är ute just nu.

Obs! Techtank tar inte emot ansökningar/CV för jobb hos våra medlemsföretag, utan dessa riktas alltid direkt till aktuellt företag eller den rekryteringsfirma som företaget anlitar för detta.

Vill du veta mer?

VD & Klusterledare

076-861 27 43

Ingela Håkansson

VD & Klusterledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 43