Jobba hos oss

Vill du vara med och bidra till en hållbar och konkurrenskraftig industri? Håll då utkik på denna sida för lediga tjänster hos oss på Techtank!

Lediga jobb

Projektledare/Administratör

Publicerad 2021-09-06
Techtank söker nu en Projektledare/Administratör för ett vikariat till verksamhetsområdet Kompetensutveckling och -försörjning. Har du erfarenhet av arbete med kompetensförsörjning och intresse för industrins förutsättningar med särskilt fokus på kompetensfrågor? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Läs mer om tjänsten

Människor i samtal i en industri

Är du intresserad av att jobba på något av Techtanks medlemsföretag?

Då ska du besöka vår jobbportal talangattraktion.se som Techtank driver tillsammans med Blue Science Park och NetPort Science Park. Inom våra miljöer finns närmare 200 medlemsföretag inom olika branscher i Blekinge med omnejd. Tillsammans skapar vi en miljö med spännande karriärmöjligheter. Flera växer och på vår gemensamma jobbportal hittar du några av de lediga tjänster som är ute just nu.

Obs! Techtank tar inte emot ansökningar/CV för jobb hos våra medlemsföretag, utan dessa riktas alltid direkt till aktuellt företag eller den rekryteringsfirma som företaget anlitar för detta.

Vill du veta mer?

Klusterledare

076-861 27 43

Ingela Håkansson

Klusterledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 43