Arrangeras av Linnéuniversitetet

Mässa | Techtank tipsar

Karriärdag Teknik och Byggardagen

Linnéuniversitetet, Hus M, Hus N och Hus K, Växjö

13 november 2023 kl. 9-15

Anmäl här
Arrangeras av Linnéuniversitetet
Karriärdag Teknik och Byggardagen
Linnéuniversitetet, Hus M, Hus N och Hus K, Växjö
13 november 2023 kl. 9-15

Den traditionella Byggardagen och Karriärdag Teknik på Linnéuniversitetet slås ihop till ett event. Det blir en dag för företag, organisationer och studenter inom både bygg, data/it och teknik att nätverka. Den här dagen är en möjlighet för dig som företag och student att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Under dagen blir det utställning med företag och organisationer i flera hus, några föreläsningar som passar daegens tema karriär, speed-dating och pitch-tävling där arbetsgivare blir bedömda av studenter på scen.  Schemat för dagen planeras så det ska bli relevant för alla nämnda studentgrupper, med en kombination av tid för föreläsningar, aktiviteter och tid för att prata med deltagande organisationer. Utställningen med företag och organisationer öppnar preliminärt kl 10 och stänger preliminärt kl 15. Bussresa ordnas till växjö för studenter från Kalmar.

Anmäl ditt företag/din organisation

Anmälan för deltagande företag och organisationer är nu öppen!  Formuläret innehåller viss detaljinformation samt några frågor vad ni är särskilt intresserade av och svaren används i materialet som publiceras till studenterna inför dagen (det går bra att justera/komplettera anmälan fram till och med den 27 oktober).

Mer information om dagen publiceras på Linnéuniversitets hemsida

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova