Genomförs inom ramen för projektet DigIT Hub

Seminarium

Open Lab Day - Upptäck möjligheterna i den nya tekniken

Epic och Växjö Linnaeus Science Park

15 november 2023 kl. 9.30-15

Anmäl här
Genomförs inom ramen för projektet DigIT Hub
Open Lab Day - Upptäck möjligheterna i den nya tekniken
Epic och Växjö Linnaeus Science Park
15 november 2023 kl. 9.30-15

Välkomna på Open Lab Day den 15 november på Epic och Växjö Linnaeus Science Park! Få en upplevelse och testa hur ni kan använda ny teknik i ert företag innan ni tar beslutet att investera – Test before Invest.

Teknikutvecklingen går fort och alltmer ny teknik finns att tillgå. Att veta vilken teknik som passar för den egna organisationen kan vara svårt och framför allt kostsamt om det senare visa sig att investeringen inte gav önskad effekt. Genom tillgång till digitala eller fysiska miljöer i form av testbäddar får organisationer möjlighet att demonstrera och praktiskt testa ny teknik eller digital utrustning – Test before Invest.

Epic, Linnéuniversitetet och Växjö Linnaues Science Park bjuder in till en Open Lab Day för att utforska och upptäcka möjligheterna i ny teknik och digitala processer, innan ni investerar för den egna organisationen. Eventet är en del av DigIT Hub Sweden och riktar sig till små- och medelstora företag och offentlig sektor. Det kommer även att bjudas på fika.

Välkommen på Öppet hus/studiebesök i våra respektive labbmiljöer. Presentationerna om Linnéuniversitetets labbmiljöer kommer att hållas på Epic.

Har du frågor?

Vänligen kontakta 

Till anmälan

Obs! Sista dagen för anmälan är 14 november.

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova