Arrangeras inom ramen för CoSkill

Konferens

Satsa på kompetensutveckling i Skåne-Blekinge

High Court, Malmö

24 november 2022

Anmäl här
Arrangeras inom ramen för CoSkill
Satsa på kompetensutveckling i Skåne-Blekinge
High Court, Malmö
24 november 2022

Kompetensutveckling bygger starka företag och medarbetare. Välkommen till en förmiddag med insikter, lärdomar och inspiration från CoSkill!

Under denna förmiddag tar vi avstamp i de erfarenheter som de företag och företagskluster gjort under de senaste två åren i projektet CoSkill. Vi pratar om kompetensutveckling för företag som vill ta medvetna beslut om sin framtid och kunna stå rätt rustade för att möta den. Vad säger forskningen och vad har företagen för egna erfarenheter? Vad kan företagskluster ta för roll i detta? Vilka vägar framåt finns för företagen i Skåne och Blekinge?

Vi avslutar med lunch som du antingen kan ta on-the-go eller som vi äter tillsammans på High Court.

Plats: High Court, Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö
Datum: 24 november 2022
Tid: 9:30-13:00

Till anmälan

Program

9:30 Registrering & frukost
10:00 Start, intro & välkomna – Johan Wester, Moderator
10:15 CoSkill – hur blev det? Samtal med deltagare
11:05 Paus
11:25 Motivation, medarbetare i fokus – Charlotte Signahl, Talare
12:15 Sammanfattning & avslut
12:20 Lunch

Övrig info

Begränsat antal platser – först till kvarn.
No show avgift på 300 kr tillämpas.

Moderator & talare

Johan Wester är delägare och grundare av produktionsbolaget Anagram, han är en flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events. Utöver sin kreativa förmåga att skriva publik- och kritikerrosade manus för såväl TV som scen, är Johan Wester en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare. Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i.

Charlotte Signahl är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och har utbildat och föreläst inom området bemötande, motivationspsykologi, mänskliga rättigheter, härskartekniker, inkludering, kränkande särbehandling, mångfald och diskriminering sedan slutet av 1990-talet. Hon har pluggat massor men aldrig lyckats få ihop en examen utom en som komiker. Charlotte är mest intresserad av varför vi människor beter oss som vi gör och hur vi kan möta andras beteende och kanske förändra vårt eget när det behövs och då med vetskapen att vi alla innerst inne vill bli sedda, bekräftade och älskade.

Satsa på kompetensutveckling i Skåne-Blekinge image

 

Projektet CoSkill

Projektet CoSkill har de senaste två åren hjälpt mer än 200 företag i Skåne och Blekinge med olika typer av kompetenshöjande utbildningsinsatser. CoSkill är finansierat av Europeiska socialfonden och projektet har varit ett samarbete mellan Region Skåne, Region Blekinge och har genomförts i samverkan med IUC Syd, Blekinge Business Incubator, Techtank, Media Evolution, NetPort Science Park, Mobile Heights och Blue Science Park. Läs mer om projektet här.

Satsa på kompetensutveckling i Skåne-Blekinge image

Vill du veta mer?

Projektledare/Administratör Kompetensutveckling & -försörjning

076-861 27 45

Therese Olsson

Projektledare/Administratör Kompetensutveckling & -försörjning

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 45

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova