Evenemanget är del av projektet CoDev

Seminarium

Smart Industri Arena Blekinge: Digital produktverifiering i processflödet

Online

14 februari 2022 kl. 10-11

Anmäl här
Evenemanget är del av projektet CoDev
Smart Industri Arena Blekinge: Digital produktverifiering i processflödet
Online
14 februari 2022 kl. 10-11

Måndagen den 14 februari 2022 kl 10.00-11.00 är det dags för nästa webbinarium i Smart Industri Arena Blekinge, denna gång på temat Digital produktverifiering i processflödet.

Förändrade kundbehov och stark konkurrens ställer hela tiden nya och högre krav på kvalitetssäkring av sina produkter – inte minst inom geometrisäkring. Men att utveckla och verifiera sina produkter är ofta förknippat med stora investeringar, skrymmande stödutrustning och produktionsbortfall. Vilka tekniska lösningar och tjänster finns? Vilka är framgångsfaktorerna för att digitalisera sin kvalitetssäkringsprocess? Hur kan beslutsprocessen för processoptimiering förenklas?

Alf AnderssonVälkommen att lyssna till och diskutera med Alf Andersson, Teknisk expert på Volvo Cars i Olofström och adjungerad professor på Chalmers. Han berättar om möjligheterna inom digitalisering – hur geometrisäkring och kvalitetssäkring kan utvecklas med stöd av digitala lösningar, hur man kan förbättra och effektivisera kvalitetssäkringsprocessen av produkters geometriska utfall vilket även innefattar processer för produktverifiering inkluderad i processflödet (mätning in-line).

Anmäl dig här senast den 10 februari.

Webbinariet sänds via Teams. Länk skickas ut via e-post senast dagen innan.

Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

 

Vill du veta mer?

Projektledare Kickstart 2

0793-47 99 64

Roland Porter

Projektledare Kickstart 2

Kontaktuppgifter

  • 0793-47 99 64

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova