Genomförs inom ramen för projektet CoDev

Workshop

Tillväxtboost Blekinge - Att driva digital transformation

Ronneby Brunn Hotell

18 oktober 2022 kl. 08.30-16

Anmäl här
Genomförs inom ramen för projektet CoDev
Tillväxtboost Blekinge - Att driva digital transformation
Ronneby Brunn Hotell
18 oktober 2022 kl. 08.30-16

Bild på David StåhlbergVälkommen till en heldagsworkshop med David Ståhlberg den 18 oktober via projektet CoDev, där deltagande företag ska få en ökad helhetssyn och kompetens för att ha en djupare bild av hur organisationer med hjälp av att driva en digital transformation kan utvecklas och hur de behöver vara formade för att vara konkurrenskraftiga även i tider som präglas av snabb förändring och osäkerhet.

NÄR Tisdag 18 oktober, kl. 08.30 – 16.00. (registrering & frukostmingel från kl 08.30)

VAR Ronneby Brunn Hotell

ANMÄL dig redan nu för att säkra din plats, men allra senast den 13 oktober 2022.
Tag gärna med dig en kollega från samma arbetsplats, fler än två deltagare/arbetsplats i mån av plats. Workshopen är kostnadsfri men vid utebliven avbokning debiteras 500 kr.

WORKSHOPLEDARE
David Ståhlberg, nominerad till Årets Talare Genombrott 2017, tidigare haft ledande roller på Google i Sverige, leder kursen Digital Business Transformation på IHM Business School.


Sveriges bästa talare och experter inom innovation och förändring kommer till Blekinge i höst. Detta är en workshop i en serie om fyra fristående heldagsworkshops inom medarbetarengagemang, innovation, digital transformation och hållbar affärsutveckling. För företag som vill ta ett kliv framåt och gå från ord till handling. Läs mer om och anmäl dig till övriga workshops på bokning.techtank.se.


Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Bild på loggor för CoDev-partners

ERUF-logga

Vill du veta mer?

Projektledare Kickstart 2

0793-47 99 64

Roland Porter

Projektledare Kickstart 2

Kontaktuppgifter

  • 0793-47 99 64

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova