Genomförs inom ramen för projektet CoDev

Workshop

Tillväxtboost Blekinge - Boosta innovationsförmågan i ditt företag

NetPort Science Park, Karlshamn

28 september 2022 kl. 08.30-16

Anmäl här
Genomförs inom ramen för projektet CoDev
Tillväxtboost Blekinge - Boosta innovationsförmågan i ditt företag
NetPort Science Park, Karlshamn
28 september 2022 kl. 08.30-16

Workshop om innovationVälkommen till en heldagsworkshop med Anna Frankzen Starrin den 28 september via projektet CoDev, där du kommer få en mix av inspiration, motivation och gå igenom innovationsprocessen, testa olika metoder och verktyg för att guida oss genom faserna. Du kommer starta igång tankeprocesser kring idéer som kan leda till innovation genom nya infallsvinklar och diskussion med andra bolag. Du får kunskap, metoder och verktyg att ta med tillbaka till din egen organisation.

Du kommer kunna öka din innovationsförmåga och omvandla idéer till verklighet. Ditt företag kommer få konkreta processer och verktyg för att börja bygga morgondagens affär genom förändringsarbete och innovation i praktiken.

NÄR Onsdagen den 28 september 2022 kl 08.30 – 16.00 (registrering och frukostmingel från kl 08.30)

VAR NetPort Science Park, Karlshamn

ANMÄL dig redan nu för att säkra din plats, men allra senast den 23 september 2022.
Tag gärna med dig en kollega från samma arbetsplats, fler än två deltagare/arbetsplats i mån av plats. Workshopen är kostnadsfri men vid utebliven avbokning debiteras 500 kr.

WORKSHOPLEDARE
Anna Frankzen Starrin, nominerad till Årets talare – Genombrott Kvinna 2019. Anna är trend- och omvärldsanalytikern som har kommit att kallas för Robot-Anna i media. Hon har arbetat som innovationskonsult sedan 2003, och genomför trendstudier och innovationsarbeten för företag inom många olika branscher.


Sveriges bästa talare och experter inom innovation och förändring kommer till Blekinge i höst. Detta är en workshop i en serie om fyra fristående heldagsworkshops inom medarbetarengagemang, innovation, digital transformation och hållbar affärsutveckling. För företag som vill ta ett kliv framåt och gå från ord till handling. Läs mer om och anmäl dig till övriga workshops på bokning.techtank.se.


Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Bild på loggor för CoDev-partners

ERUF-logga

Vill du veta mer?

Projektledare Kickstart 2

0793-47 99 64

Roland Porter

Projektledare Kickstart 2

Kontaktuppgifter

  • 0793-47 99 64

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova