Genomförs inom ramen för projektet CoDev

Workshop

Tillväxtboost Blekinge - Hållbar affärsutveckling börjar med design

NetPort Science Park, Karlshamn

22 november 2022 kl. 08.30-16

Anmäl här
Genomförs inom ramen för projektet CoDev
Tillväxtboost Blekinge - Hållbar affärsutveckling börjar med design
NetPort Science Park, Karlshamn
22 november 2022 kl. 08.30-16

Workshop designVälkommen till en heldagsworkshop med Anna Velander Gisslén den 22 november, där du kommer få en ökad helhetssyn och kompetens att kunna utveckla hållbara affärer i din egen verksamhet som bidrar till större vinst och minskade klimatutsläpp. Du ska också få förståelse för hur organisationer behöver vara formade för att vara konkurrenskraftiga på lång sikt även i tider som präglas av snabb förändring eller osäkerhet.

NÄR Tisdagen den 22 november 2022 kl 08.30 – 16.00 (registrering och frukostmingel från kl 08.30)

VAR NetPort Science Park, Karlshamn

ANMÄL dig redan nu för att säkra din plats, men allra senast den 17 november 2022.
Tag gärna med dig en kollega från samma arbetsplats, fler än två deltagare/arbetsplats i mån av plats. Workshopen är kostnadsfri men vid utebliven avbokning debiteras 500 kr.

WORKSHOPLEDARE
Anna Velander Gisslén, en svensk entreprenör med fokus på hållbarhetsfrågor och har lång erfarenhet av kultur- och miljörelaterade uppdrag. Anna är hållbarhetsstrateg och arbetar för att bidra till cirkulär omställning på flera plan, bland annat på SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign. Anna är en föreläsare och konsult som ägnar sig åt att stödja, utbilda och inspirera människor i skiftet mot hållbarhet, inklusive klimat samt social hållbarhet och jämställdhet.


Sveriges bästa talare och experter inom innovation och förändring kommer till Blekinge i höst. Detta är en workshop i en serie om fyra fristående heldagsworkshops inom medarbetarengagemang, innovation, digital transformation och hållbar affärsutveckling. För företag som vill ta ett kliv framåt och gå från ord till handling. Läs mer om och anmäl dig till övriga workshops på bokning.techtank.se.


Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Bild på loggor för CoDev-partners

ERUF-logga

Vill du veta mer?

Projektledare Kickstart 2

0793-47 99 64

Roland Porter

Projektledare Kickstart 2

Kontaktuppgifter

  • 0793-47 99 64

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova