Nu startar Techtanks nya utvecklingsprogram

Nu startar Techtanks nya utvecklingsprogram

Under våren/hösten 2019 startar Techtank ett antal nya utvecklingsprogram som pågår till slutet av 2020 och som är särskilt framtagna för mindre och medelstora industri- och teknikföretag. I mån av plats erbjuds även stora företag att delta i delar av programmen. Tillsammans och med stöd av ledande experter, pedagoger, coacher och praktiker utrustas deltagarna med nya perspektiv och verktyg inom de olika områdena för programmen, läs mer om inriktning nedan.

Det går fortfarande att anmäla sig till följande program:

Programmet Att utveckla nya marknader och affärer vänder sig till dig som idag är ansvarig för affärsutveckling, marknadsföring eller försäljning i mindre och medelstora industri- och teknikföretag. Genom programmet kommer ditt företag att utveckla och implementera effektiva processer och metoder för att utveckla nya marknader och affärer. Inom ramarna för programmet kommer du och ditt företag även uppmuntras att och få stöd i arbetet med att genomföra konkreta och skarpa affärsutvecklings- och försäljningsinsatser mot nya marknader.
OBS! Sista anmälningsdag är den 15 september. Programmet erbjuder ett begränsat antal platser. De är öppna för alla, men medlemmar i Techtank har förtur.
Vid frågor går det bra att kontakta Jörgen Adolfsson, klusterledare, Techtank, , 0709-91 80 03.
Vi inleder med Kick-off samt ett första lärtillfälle på temat Sårbarhet, affärsrisk och tillväxt den 26 september kl. 8-12 i Olofström.
Läs mer här >>


Följande program har redan startat:

Programmet Att strategiskt leda ett industriföretag vänder sig till dig som idag är VD eller Platschef för ett mindre eller medelstort industri- eller teknikföretag, eller som inom kort kommer att ha en sådan roll. Programmet gör dig bättre på att strategiskt leda ett företag. Dessutom kommer du genom programmet få stöd och verktyg för att ditt företag ska kunna utveckla och implementera effektiva processer och metoder för strategisk planering och att översätta strategi till konkreta aktiviteter.
Läs mer här >>

Programmet Att attrahera, utveckla och behålla medarbetare vänder sig till dig som idag ansvarar för HR/personalfunktionen i mindre och medelstora företag. Genom programmet kommer ditt företag att stärka sin kapacitet och kompetenser kopplat till kompetensförsörjningsarbetet. Ditt företag kommer även att utforma eller förädla såväl en kompetensförsörjningsplan som organisationskulturen, processer och metoder för att mer effektivt attrahera, utveckla och behålla medarbetare.
Läs mer här >>

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank | Pressutskick

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min