Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LEDIGA TJÄNSTER HOS TECHTANKS MEDLEMSFÖRETAG

Techtank består av 22 avancerade teknik- och industriföretag i södra Sverige – såväl små som medelstora och stora företag – som tillsammans skapar en miljö som erbjuder många spännande karriärmöjligheter. Företagen växer och behöver nyanställda – just nu söker flera av dem ny personal. Kanske blir du kollega till några av de närmare 5000 medarbetare som finns på Techtanks olika medlemsföretag!

Nedan hittar du en sammanställning av de lediga tjänster som är ute just nu. Även om alla medlemsföretag i Techtank inte rekryterar just nu, tar många av dem emot spontanansökningar/intresseanmälningar för framtida rekryteringar. Gå gärna in på www.techtank.se/medlemsforetag och läs mer om företagen. Där hittar du också aktuella kontaktuppgifter till dem.

Obs! Techtank tar inte emot ansökningar/CV, utan dessa riktas alltid direkt till aktuellt företag eller den rekryteringsfirma som företaget anlitar för detta. Följ länk eller angivna kontaktuppgifter under respektive tjänst för mer information.LEDIGA TJÄNSTER


EBP (www.ebp.se)
På EBP i Olofström tillverkas karossdelar till flera av Europas ledande biltillverkare. Vi är specialiserade på kvalificerad produktion för såväl serieproduktion som eftermarknad. I vår produktionsanläggning har vi tillgång till all kompetens och utrustning som krävs för tillverkning av karosskomponenter utifrån fordonsbranchens krav på hög kvalitet, korta ledtider och snabb anpassning till nya modellserier. Just nu söker vi:

För mer information om lediga tjänster på EBP kontakta personalchef Anette Kjellsson, anette.kjellsson@ebp.se.


EVOMATIC (www.evomatic.se)
Evomatic är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn, där vi har byggt helt nya ändamålsenliga lokaler för vår verksamhet. Förutom detta så finns vi även representerade i Malmö, Göteborg och Jönköpingsregionen. Vi är ett ambitiöst gäng som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och söker ständigt kreativa personer som är sugna på att vara med och bidra till vår och sin egen utveckling.
Evomatic är i behov av att rekrytera till följande tjänster i Karlshamn:

För mer information om karriärmöjligheter på Evomatic, se www.evomatic.se/karriar/. Spontanansökningar kan skickas till: ansokan@evomatic.se


FORMPLAST (www.formplast.se)
Formplast grundades 1955 då man som landets första vakuumformare levererade plastkomponenter till industrin. Vi formar samtliga typer av termoplaster enligt flera metoder: vakuumformning, tryckformning och varmbockning. Vi levererar kompletta produkter genom efterbearbetning i CNC-styrda fräsar och genom montering av komponenter i de formade detaljerna. Företaget ligger i Broby i nordöstra Skåne, 30 km ifrån Kristianstad och 25 km ifrån Hässleholm, med bekväm närhet till transporter av olika slag.
Formplast rekryterar just nu:

För mer information om andra jobbmöjligheter på Formplast går det bra att kontakta produktionschef Amir Bilanovic: amir.bilanovic@formplast.se.


ITE FABRIKS (www.itefabriks.se)
ITE Fabriks är en komplett leverantör med lång erfarenhet av enkla och komplexa plåtkomponenter med högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet. Vi erbjuder en komplett process från utveckling av produkten fram till ett logistikupplägg som anpassats till kundens önskemål. Just nu söker vi:

  • Beredare
  • Konstruktör
  • Marknad/Försäljning
  • Pressoperatör
  • Produktionsledare
  • Produktionstekniker
  • Projektledare
  • Truckförare
  • Verktygsmakare

För mer information om samtliga tjänster kontakta Åke Bondesson, tel 072-7042145, e-post ite@itefabriks.se
eller besök: http://itefabriks.se/jobb


NKT HV CABLES (www.kab.se)
NKT HV Cables i Karlskrona är ett kompetenscentrum för tillverkning, installation och service av högspänningskablar för sjö- och markapplikationer, och en del av NKT, en av de världsledande leverantörerna av kablar till energisektorn. Nu sökes:


SHILOH (www.shiloh.com)

Shiloh Industries är en ledande global leverantör av metallprodukter till fordonsindustrin och allmän industri. Våra produktionsprocesser omfattar pressning, gjutning och sammansättning. I vår Olofströmsfabrik arbetar ca 300 kompetenta medarbetare med plåtpressning och sammansättning för att leverera produkter med hög kvalité som våra kunder efterfrågar.

Spontanansökningar går bra att skicka till: hr.olofstrom@shiloh.com.


STANS & PRESS (www.stanspress.se)
Stans & Press ingår i Midway Holdings. Vi är underleverantören som tillverkar plåtprodukter i stål, rostfritt och aluminium. När vi använder vattenskärning hanterar vi material som titan, grafit, sten, plast, gips och gummi. Men egentligen är det inte produktionsmetoderna som är unika även om vår bredd är ovanlig. Det som verkligen får våra kunder från norra Europa att välja samarbete med oss är det sätt vi jobbar på. Stans & Press har anläggningar i Vilshult, Blomstermåla och Kallinge.

Just nu söker vi produktionspersonal, ansök via: http://www.stanspress.se/jobba-hos-oss/


SWEREA IVF (www.swerea.se/ivf)
Swerea IVF utvecklar och inför ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktionsutveckling. På Swerea IVF:s regionkontor i Olofström är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade studenter som vill göra sitt exjobb hos oss. Låter det intressant?

För frågor angående exjobb går det bra att kontakta Eva-Lis Odenberger, forskare och projektledare Komponenttillverkning: eva-lis.odenberger@swerea.sÅF (
www.afconsult.com)
ÅF i Olofström driver en verksamhet inriktad mot robotiserade projektgenomföranden. Kundbasen ligger till största delen inom fordonsindustrin och dess underleverantörer. Vi vänder oss dock till all producerande industri som har behov av att effektivisera och automatisera sin produktion. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom olika kompetensområden relaterade till produktion och produktionsprocesser.

För mer information om jobbmöjligheter kontakta Market Area Manager: paul.jarnehall@afconsult.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This