Boards on Fire ny medlem i Techtank

Boards on Fire jobbar med att skapa möjligheter för företag i hela världen att bli lite bättre varje dag. Det gör man framförallt genom att boosta Lean-arbetet inom tillverkningsindustrin med digitala lösningar för daglig styrning, förbättringsarbete och visualisering. Sedan slutet av februari är Boards on Fire ny medlem i Techtanks industrikluster.

– Vi ser Techtank som en utmärkt plattform för dialoger kring de behov och utmaningar industriföretagen står inför inom just våra specialområden. Dels kan vi få bra input, väl förankrad i vardagen hos målgruppen för våra lösningar. Och dels kan vi agera bollplank och bidra med vår expertis inom digitalisering, verksamhetsutveckling och Lean produktion med daglig styrning och ständiga förbättringar i fokus. Vi har redan idag relationer med flera av klustrets medlemmar och genom ett medlemskap kan vi säkert hitta synergier med lösningar på gemensamma behov, säger Mats Ekenstam, VD på Boards on Fire.

Från klassiska whiteboards till Boards on Fires digitala lösning.

Boards on Fires molntjänst erbjuder kunder en snabb och enkel övergång från analog vardag till digital framtid.

– Medarbetarnas engagemang ökar, de fångar avvikelser och fattar bättre beslut. De kan integrera med ERP, MES och andra system för att visualisera relevanta nyckeltal i realtid och eskalera viktig information.

Har ni något nytt på gång på Boards on Fire som ni vill lyfta fram?

– Vi är inne i en väldigt spännande fas just nu med många riktigt stora industrikoncerner som ligger i startgroparna att köra igång med Boards on Fire. Flera av dem kommer vi att presentera i våra digitala kanaler senare i vår och framåt under 2023. På produktsidan släpper vi löpande ny funktionalitet. De största nyheterna i närtid är en ny integrationsplattform som gör det enkelt att koppla samman Boards on Fire med ERP och andra system. För alla som vill veta mer om våra lösningar rekommenderar jag att surfa in på vår webb och boka en gratis demo.

Läs mer om Boards on Fire på företagets webb

Vill du veta mer?

VD & Klusterledare

076-861 27 43

Ingela Håkansson

VD & Klusterledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 43

Dela via

Relaterade nyheter
Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank | Pressutskick

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min