Delta i höstens strategiprogram särskilt utformade för industri- och teknikföretag i Blekinge!

Några platser kvar: Under hösten erbjuder Techtank möjligheten för fler små och medelstora industri- och teknikföretag i Blekinge att delta i två olika strategiprogram!

I programmen kommer du och övriga deltagare att tillsammans och med stöd av experter, pedagoger och coacher att utrustas med nya perspektiv och verktyg. Programmet består av gemensamma lärtillfällen, ERFA-tillfällen, individuellt arbete samt seminarium med ledningsgrupp och bygger på tidigare mycket uppskattade program som genomfördes under en tvåårsperiod:

”För oss har det varit oerhört värdefullt att vara med i det här programmet. Det har ökat vår förmåga att överleva på lång sikt.”

”Jättespännande föreläsare. Erfa-möten där man kunnat byta erfarenheter även med företag från helt andra branscher, man har kunnat lära sig något av alla.”

Nu har vi plockat ut det bästa och komprimerat det till ett program som genomförs under ca ett halvår med start i september 2021:

ATT STRATEGISKT LEDA ETT INDUSTRIFÖRETAG

Strategiprogram med fokus på VD/Platschefer och ledningsgrupp. Ta chansen att få nya perspektiv & verktyg för att mer effektivt strategiskt leda och utveckla ditt företag!
Läs mer här >>

ATT ATTRAHERA, UTVECKLA OCH BEHÅLLA KOMPETENS

Strategiprogram med fokus på HR/Personalfunktionen/Kompetensansvariga. Ta chansen att få nya perspektiv & verktyg för att stärka ditt företags förmåga att via HR-funktionen attrahera, utveckla och behålla kompetens!
Läs mer här >>

För båda programmen gäller:
    • Programstart i september 2021, avslutas i januari 2022.
    • Genomförs med fysiska träffar i Blekinge. (Om rådande läge inte tillåter detta hålls träffarna digitalt.)
    • Företaget betalar 15 000 SEK (exkl. moms) av totalkostnaden för programmet som ligger på ca 35 000 kronor. Projektet Innovationsinitiativet bidrar med resterande
    • Anmäl dig via bokning.techtank.se (under Utbildningar) senast den 1 september 2021. Begränsat antal platser (max 12 företag per program), först till kvarn gäller. Efteranmälan möjligt i mån av plats.

 Strategiprogrammen arrangeras av Techtank i samarbete med samtliga kommuners näringslivskontor i Blekinge. Programmen genomförs inom ramen för projektet Innovationsinitiativet med finansiering från Region Blekinge.

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min