Informationsmöte 29/4: Processtekniker - ett framtidsyrke

Är du intresserad av en högteknologisk bransch där kompetens efterfrågas och det finns ett stort behov av att nyrekrytera? Är du en problemlösare och tekniskt intresserad? Tycker du om att arbeta både självständigt och i team med utveckling? Då ska du utbilda dig till processtekniker – nu! Välkommen till ett digitalt möte den 29 april där du får träffa representanter från Yrkeshögskolan Syd i Olofström och industrin och få mer information.

Den 29 april kl. 9-10 bjuder Yrkeshögskolan Syd i Olofström tillsammans med industriklustret Techtank in till ett digitalt informationsmöte för att berätta mer om den nya tvååriga utbildningen Processtekniker – smart industri som startar hösten 2021. Sök och få ett spännande yrke med goda framtidsutsikter och ett bra löneläge!

Inom processindustrin råder det stor brist på arbetskraft inom bland annat massa-pappersindustrin, kemisk industri och livsmedelsindustrin. Processtekniker och processoperatörer med rätt kompetens är svåra att få tag på och det finns många arbetsgivare som har ett stort behov av att nyrekrytera. Några av dem – Södra Cell Mörrum, AAK i Karlshamn och Kiviks Musteri – träffar du på mötet då de berättar mer om vilka arbetsmöjligheter som finns efter avslutad utbildning. Kanske är just Du en av deras blivande medarbetare!

Ta chansen att lyssna och ställa frågor – och glöm inte att tipsa andra som kan ha intresse av denna utbildning!


Här kan du se informationsmötet i efterhand

 

 


När är mötet?
Torsdagen den 29 april kl. 9-10

Var hålls mötet?
Mötet genomförs digitalt via Microsoft Teams – klicka här för att komma till mötet >>

Behöver jag anmäla mig?
Föranmälan behövs inte, men vi ser gärna att du skickar ett mail till om du tänker delta så att vi kan meddela om det blir några ändringar samt att vi kan skicka ut ev. information till dig efter mötet!

Jag har inte möjlighet att delta – hur gör jag?
Vi kommer att spela in mötet så att det går att se i efterhand! Meddela om du önskar ta del av mötet i efterhand. Vi kommer också att lägga ut det under Nyheter på Techtanks webb och på Yrkeshögskolans Syd i Olofströms webbsida.

Var hittar jag mer information om utbildningen?
Yrkeshögskolan Syd i Olofströms webbsida kan du läsa mer om utbildningen och hur du ansöker. Obs! Sista ansökningsdag den 15 maj!

Mer information om informationsmötet
Karin Andersson, Techtank

076-861 27 44

Dela via

Relaterade nyheter
Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min