Lediga tjänster hos Techtanks medlemsföretag!

Lediga tjänster hos Techtanks medlemsföretag!

Techtank består av 23 avancerade teknik- och industriföretag i södra Sverige – såväl små som medelstora och stora företag – som tillsammans skapar en miljö som erbjuder många spännande karriärmöjligheter. Företagen växer och behöver nyanställda – just nu söker flera av dem ny personal. Kanske blir du kollega till några av de runt 5000 medarbetare som finns på Techtanks olika medlemsföretag!

Nedan hittar du en sammanställning av de lediga tjänster som är ute just nu (februari-mars 2018).

Även om alla medlemsföretag i Techtank inte rekryterar just nu, tar många av dem emot spontanansökningar/intresseanmälningar för framtida rekryteringar. Gå gärna in på www.techtank.se/medlemsforetag och läs mer om företagen. Där hittar du också aktuella kontaktuppgifter till dem.

Obs! Techtank tar inte emot ansökningar/CV, utan dessa riktas alltid direkt till aktuellt företag eller den rekryteringsfirma som företaget anlitar för detta. Följ länk eller angivna kontaktuppgifter under respektive tjänst för mer information.

Lediga tjänsterEBP (www.ebp.se)
På EBP i Olofström tillverkas karossdelar till flera av Europas ledande biltillverkare. Vi är specialiserade på kvalificerad produktion för såväl serieproduktion som eftermarknad. I vår produktionsanläggning har vi tillgång till all kompetens och utrustning som krävs för tillverkning av karosskomponenter utifrån fordonsbranchens krav på hög kvalitet, korta ledtider och snabb anpassning till nya modellserier.
EBP är i behov av att rekrytera till följande tjänster:

För mer information om tjänsterna, se www.ebp.se/om-oss/lediga-tjanster eller kontakta personalchef Anette Kjellsson, .EVOMATIC (www.evomatic.se)
Evomatic är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn, där vi har byggt helt nya ändamålsenliga lokaler för vår verksamhet. Förutom detta så finns vi även representerade i Malmö, Göteborg och Jönköpingsregionen. Vi är ett ambitiöst gäng som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och söker ständigt kreativa personer som är sugna på att vara med och bidra till vår och sin egen utveckling.
Evomatic är i behov av att rekrytera till följande tjänster i Karlshamn:

För mer information om karriärmöjligheter på Evomatic, se www.evomatic.se/karriar/. Spontanansökningar kan skickas till: FORMPLAST (
www.formplast.se)
Formplast grundades 1955 då man som landets första vakuumformare levererade plastkomponenter till industrin. Vi formar samtliga typer av termoplaster enligt flera metoder: vakuumformning, tryckformning och varmbockning. Vi levererar kompletta produkter genom efterbearbetning i CNC-styrda fräsar och genom montering av komponenter i de formade detaljerna. Företaget ligger i Broby i nordöstra Skåne, 30 km ifrån Kristianstad och 25 km ifrån Hässleholm, med bekväm närhet till transporter av olika slag.
Formplast rekryterar just nu:

För mer information om andra jobbmöjligheter på Formplast går det bra att kontakta produktionschef Amir Bilanovic: .NKT HV CABLES (
www.nkt.se)
NKT HV Cables i Karlskrona är ett kompetenscentrum för tillverkning, installation och service av högspänningskablar för sjö- och markapplikationer, och en del av NKT, en av de världsledande leverantörerna av kablar till energisektorn. NKT är ett globalt företag med huvudkontor i Broendby, Danmark. Företaget har cirka 3500 anställda, 14 produktionsanläggningar i Europa samt försäljningskontor över hela världen. Just nu rekryterar vi:

Läs mer om hur det är att jobba på NKT: www.nkt.se/om-oss/karriaerSEMCON (www.semcon.com)
Semcons Core Business i Karlskrona och Kristianstad är produktutveckling, produktionsutrustning, projektledning, beräkning och teknisk dokumentation. Det finns många roller inom Semcon och möjlighet att både fördjupa sin specialistkompetens och jobba i globala team. Vi värdesätter, förutom dina kunskaper, också ett öppet sinne och viljan att utvecklas tillsammans med kollegor och kunder.
Semcon i Karlskrona är nu i behov av att rekrytera till följande tjänst:

 Till mer information om lediga tjänster på Semcon: https://semcon.com/sv/karriar/lediga-jobb/SHILOH (www.shiloh.com)
Shiloh Industries är en ledande global leverantör av metallprodukter till fordonsindustrin och allmän industri. Våra produktionsprocesser omfattar pressning, gjutning och sammansättning. I vår Olofströmsfabrik arbetar ca 300 kompetenta medarbetare med plåtpressning och sammansättning för att leverera produkter med hög kvalité som våra kunder efterfrågar.

Ansökningar till sommarjobb samt spontanansökningar går bra att skicka till: .STANS & PRESS (
www.stanspress.se)
Stans & Press ingår i Midway Holdings. Vi är underleverantören som tillverkar plåtprodukter i stål, rostfritt och aluminium. När vi använder vattenskärning hanterar vi material som titan, grafit, sten, plast, gips och gummi. Men egentligen är det inte produktionsmetoderna som är unika även om vår bredd är ovanlig. Det som verkligen får våra kunder från norra Europa att välja samarbete med oss är det sätt vi jobbar på. Stans & Press har anläggningar i Vilshult, Blomstermåla och Kallinge.
Just nu söker vi personal inom:

Vi söker alltid duktiga medarbetare, ansök via: http://www.stanspress.se/jobba-hos-oss/SWEREA IVF (www.swerea.se/ivf)
Swerea IVF utvecklar och inför ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktionsutveckling. På Swerea IVF:s regionkontor i Olofström är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade studenter som vill göra sitt exjobb hos oss. Låter det intressant?

För frågor angående exjobb går det bra att kontakta Eva-Lis Odenberger, forskare och projektledare Komponenttillverkning: VOLVO CARS (
www.volvocars.com)
Volvo Car Body Components i Olofström är en del av Volvo Cars och tillverkar karosskomponenter (dörrar, huvar, bakluckor, balkar m m) till Volvos olika bilmodeller. På Volvo Car Body Components ingår du i ett engagerat produktionsteam i ett globalt nätverk som garanterar att våra bilar uppfyller våra kunders högsta förväntningar. I vår karosskomponentfabrik i Olofström arbetar vi med lean och flexibel produktionsteknik – med ett starkt fokus på människor och kontinuerlig utveckling. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvaret för kvalitet, ekonomi, leverans och teamutveckling.
Just nu rekryterar vi:

Läs mer om hur det är att jobba på Volvo Cars: https://group.volvocars.com/careersWUGANG TAILORED BLANKS (www.tailored-blanks.com)
Wugang Tailored Blanks är Europas ledande tillverkare av lasersvetsade ämnen till fordonsindustrin. Kunderna finns bland nästan alla fordonstillverkare och deras underleverantörer. Moderbolaget finns i Tyskland och man är representerade via dotterbolag i Mexiko, Kina och USA. Det svenska dotterbolaget i Olofström är ett stålservicecenter och etablerades 2005. I anläggningen sker produktion av lasersvetsade ämnen och klippta plåtar i två helautomatiserade lasersvetslinjer samt två klipplinjer.
Just nu rekryterar Wugang i Olofström:

För spontanansökningar och frågor om praktikmöjligheter går det bra att kontakta HR-chef:


YTAB (www.ytab.se)
YTAB ingår i YTAB Group med lackeringsanläggningar både i Sverige och Ungern och har i dagsläget ett 70-tal personer anställda i Sverige. Vi är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har många små, medelstora och stora kunder inom många branscher, inklusive bilbranschen, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Vi rekryterar nu:

  • Industrilackerare

För mer information, besök https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-bromolla/Ytbehandlingsteknik-AB/Industrilackerare/1521299ÅF (
www.afconsult.com)ÅF i Olofström driver en verksamhet inriktad mot robotiserade projektgenomföranden. Kundbasen ligger till största delen inom fordonsindustrin och dess underleverantörer. Vi vänder oss dock till all producerande industri som har behov av att effektivisera och automatisera sin produktion. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom olika kompetensområden relaterade till produktion och produktionsprocesser.Vi har inga lediga tjänster ute just nu, men kommer framöver att behöva fylla på med följande kompetenser:

  • Mekanikkonstruktörer
  • Elkonstruktörer
  • Projektledare

Vi välkomnar därför spontanansökningar inom dessa områden till Market Area Manager:


Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Industriverken medlem i Techtanks industrikluster

Industriverken AB i Ronneby, med runt 55 anställda, är en fullservicepartner inom plåtpressning med en bred kunskap av att välja…

16 maj, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Fler ska välja Blekinge – nu lanseras ett nytt platsvarumärke

Den 21 maj lanserades Blekinges nya platsvarumärke, en satsning som involverat över 600 personer. Syftet är att stärka Blekinges marknadsposition…

22 maj, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank

Nu söker Techtank en projektledare

Vill du jobba med industrins gröna omställning? Då kanske du är vår nya kollega på Techtank! Vi söker nu en…

14 juni, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Tips på relevanta YH-utbildningar, korta kurser, för medarbetare i Blekinges industri

Myndigheten för yrkeshögskolan har i maj 2024 beviljat över 400 stycken korta YH-kurser, upp till 99 poäng (99 dagar) för…

17 juni, 2024 — Lästid 1 min