Lediga tjänster hos Techtanks medlemsföretag!

Lediga tjänster hos Techtanks medlemsföretag!

Techtank består av 23 avancerade teknik- och industriföretag i södra Sverige – såväl små som medelstora och stora företag – som tillsammans skapar en miljö som erbjuder många spännande karriärmöjligheter. Företagen växer och behöver nyanställda! Just nu söker flera av dem ny personal – automationsingenjörer, logistikutvecklare, inköpare, processingenjörer, produktutvecklare, mekanikkonstruktörer, sammansättningsberedare, servicetekniker, verktygskonstruktörer, fräsoperatörer, verktygsbyggare, laboratorieingenjör m fl…

Nedan hittar du en sammanställning av de lediga tjänster som är ute just nu. Varmt välkommen med din ansökan – kanske blir du kollega till några av de runt 5000 medarbetare som finns på Techtanks olika medlemsföretag!

Obs! Techtank tar inte emot ansökningar/CV, utan dessa riktas alltid direkt till aktuellt företag eller den rekryteringsfirma som företaget anlitar för detta. Följ länk eller angivna kontaktuppgifter under respektive tjänst för mer information.

Även fler medlemsföretag i Techtank har behov av rekrytering framöver. Gå gärna in på www.techtank.se/medlemsforetag och läs mer om företagen. Där hittar du också aktuella kontaktuppgifter till dem.

Lediga tjänsterEBP (www.ebp.se)

På EBP i Olofström tillverkas karossdelar till flera av Europas ledande biltillverkare. Vi är specialiserade på kvalificerad produktion för såväl serieproduktion som eftermarknad. EBP är i behov av att rekrytera till följande tjänster:

 • Industrielektriker
 • Sammansättningsberedare/-tekniker
 • Strategisk inköpare
 • Logistikutvecklare

För mer information om tjänsterna, se: http://www.ebp.se/om-oss eller kontakta personalchef Anette Kjellsson,EVOMATIC (www.evomatic.se)
Evomatic är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation. Evomatic är i behov av att rekrytera till följande tjänster i Karlshamn:

 • Automationsingenjörer Robot/PLC
  Kontaktperson: Daniel Millbourn,
 • Mekaniska konstruktörer
  Kontaktperson: Daniel Millbourn,
 • Projektledare
  Kontaktperson: Daniel Millbourn,
 • Servicetekniker
  Kontaktperson: Andreas Eriksson,

För mer information om tjänsterna, se: http://www.evomatic.se/karriar/ eller kontakta respektive kontaktperson enligt ovan.SEMCON (www.semcon.com)
Semcons Core Business i Karlskrona och Kristianstad är produktutveckling, produktionsutrustning, projektledning, beräkning och teknisk dokumentation. Semcon är i behov av att rekrytera till följande tjänster:

 • Mekanikkonstruktörer till Karlskrona
  Kontaktperson: Robert Lundström,
  , 0709-211713
 • Mekanikkonstruktörer till Kristianstad
  Kontaktperson: Peter M Nilsson
  , 0709-211712

För mer information om tjänsterna kontakta respektive kontaktperson enligt ovan.SHILOH (www.shiloh.com)
Shiloh Industries är en ledande global leverantör av metallprodukter till fordonsindustrin och allmän industri. Våra produktionsprocesser omfattar pressning, gjutning och sammansättning. I vår Olofströmsfabrik arbetar ca 300 kompetenta medarbetare med plåtpressning och sammansättning för att leverera produkter med hög kvalité som våra kunder efterfrågar. Shiloh är i behov av att rekrytera till följande tjänster till vår Underhållsavdelning:

 • Mekaniker
 • Industrielektriker

För mer information, besök www.shiloh.com under Careers, eller kontakta .SWEREA IVF (www.swerea.se/ivf)
Swerea IVF utvecklar och inför ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktionsutveckling. Till Swerea IVF:s regionkontor i Olofström söker vi nu en medarbetare till gruppen Komponenttillverkning. Din roll blir att arbeta som laboratorieingenjör/tekniker inom teknikområdet plåtbearbetning (stamping). Arbetet innebär att man är del i forskningsprojekt eller uppdragsverksamhet och genomför uppgifter såsom provning, experiment, mätning, analys, beräkning, framtagning av prototyper etc.

 • Laboratorieingenjör inom teknikområdet plåtbearbetning (stamping)

För mer information, kontakta gruppchef Daniel Wiklund,VA AUTOMOTIVE (www.va-automotive.com)
VA Automotive ett innovativt företag med en lång tradition inom verkstadsindustrin och en tillverkare av fordonskomponenter. Den breda kunskap och erfarenhet av säkerhetskomponenter som finns garanterar att krav på hög kvalitet, funktionalitet och säkerhet uppfylls. Tillsammans med kunden, partners och specialister designas helhetslösningar från idéstadiet. VA Automotive har verksamhet på 5 orter i Sverige. Vi söker nu nya talanger till vårt team:

 • Produktutvecklare – Product Development Engineers
 • Verktygssimuleringsingenjörer – Simulation Engineers
 • Processingenjörer – Process Engineers
 • Verktygskonstruktörer – Die Design Engineers
 • Automationsingenjörer – Automation Engineers
 • Fräsoperatörer – Milling Machine Operators
 • Fräsmaskinsberedare – Milling Machine Planners
 • Verktygsbyggare – Tool & Die Builders

För mer information, besök http://va-automotive.com/lediga-tjanster/ eller kontakta Ann Nilsson, personalchef på VA Automotive: .


YTAB (www.ytab.se)
Ytab är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har lackeringsanläggningar i Sverige och Ungern, och våra fabriker är några av de mest högteknologiska lackeringsanläggningarna i Europa. Våra tillverkningslinjer är helautomatiserade och använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt 50 högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv lackeringspartner som kan göra underverk. Vi expanderar nu och söker därför en driven projektledare som kommer få arbeta för ett framgångsrikt och växande företag. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

 • Projektledare

För mer information, besök http://wikan.se/Ledigt-jobb/2607/Projektledare/


Dela via

Relaterade nyheter
400 intervjuer

Aktuellt från Techtank

400 omställningsintervjuer med industriella SMF

Intervjuer med 400 små och medelstora industriföretag över hela landet ger inblick i industrins utmaningar och möjligheter. Nätverket IUC Sverige…

15 augusti, 2023 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Ansök nu till DigIT Hubs missionsprogram för ditt digitaliseringsprojekt

Just nu kan du som har ett litet till medelstort företag ansöka till DigIT Hubs Missionsprogram med experthjälp till ett…

7 juli, 2023 — Lästid 2 min

Svetsning på Svets o Montage

Aktuellt från Techtank

Techtank välkomnar Svets & Montage som ny medlem

Svets & Montage Industripartner AB i Mjällby har maskinpark, personal, erfarenhet och kompetens som är anpassad för specialtillverkning, enstaka produkter…

5 september, 2023 — Lästid 1 min

VR-glasögon

Aktuellt från Techtank

Kickstart 2: Innovation, grön omställning och partnerskap

Den 1 september startade det nya projektet Kickstart 2 som ska arbeta både med att utveckla Blekinges system av testbäddar som…

8 september, 2023 — Lästid 1 min