Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Inom ramen för Techtank Competence och i nära samarbete med Volvo genomfördes den 19-21 januari en unik 3-dagarsutbildning inom Lean Ledarskap. Utbildningen innehöll områdena: Ledarskapsbeteende, Gemba, Coachning, Effektiv kommunikation, Personlig effektivitet, Flödeskartläggning, Effektiva möten samt Feedback.

Utbildningen avslutades med reflektion och utvärdering som visade att deltagarna var mycket nöjda. En av dem är Magnus Nilsson på Tre D Mekaniska AB:
– En mycket lärorik utbildning som jag varmt rekommenderar, där man lärde sig mycket om sig själv och att ens engagemang speglas i resultatet, att jag fick ”verktyg” för att kunna utveckla mitt ledarskap för att sedan kunna coacha och ge support till mina medmänniskor. Ett av dessa verktyg var Gemba, där man lärde sig att se/reflektera över var värde skapas och var arbetet i verksamheten sker. Detta verktyg kan vi på Tre-D anpassa till vår verksamhet och på så sätt utveckla vårt fortsatta arbete med Lean. Ett stort tack till Predrag Citulski som var vår coach och mentor under dessa dagar, vilken energi du gav oss, tack!

Predrag Citulski som ansvarade för utbildningen från Volvo ser stora fördelar med att Volvo engagerar sig i kompetensutveckling för andra företag inom Techtank:
– Genom att lära av varandra, bättre förstå varandras olikheter och kommunicera effektivare kommer vi att utvecklas tillsammans. Vi ser därför vår involvering som ett utmärkt sätt att bidra för att vi framöver gemensamt ska skapa ännu större vinn-vinn-möjligheter.


Har du frågor kring vilka möjligheter som finns inom Techtank vad gäller kompetensutveckling? Tveka inte att kontakta projektledare [hide_email email=””].

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Rekordmånga deltagare på Techtank Day 2024

Närmare 150 deltagare från hela Blekinge med omnejd som representerade näringsliv, samhälle och akademi var på plats i Slottslängorna den…

30 april, 2024 — Lästid 8 min

Aktuellt från Techtank

Fler ska välja Blekinge – nu lanseras ett nytt platsvarumärke

Den 21 maj lanserades Blekinges nya platsvarumärke, en satsning som involverat över 600 personer. Syftet är att stärka Blekinges marknadsposition…

22 maj, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank

Ställ ut i Business Blekingmontern på Elmia Subcontractor 2024

Välkommen att ställa ut med Business Blekinge på Elmia Subcontractor i Jönköping den 14-16 november. Mässan är norra Europas ledande…

7 maj, 2024 — Lästid 2 min

Aktuellt från Techtank

Industriverken medlem i Techtanks industrikluster

Industriverken AB i Ronneby, med runt 55 anställda, är en fullservicepartner inom plåtpressning med en bred kunskap av att välja…

16 maj, 2024 — Lästid 1 min