Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Inom ramen för Techtank Competence och i nära samarbete med Volvo genomfördes den 19-21 januari en unik 3-dagarsutbildning inom Lean Ledarskap. Utbildningen innehöll områdena: Ledarskapsbeteende, Gemba, Coachning, Effektiv kommunikation, Personlig effektivitet, Flödeskartläggning, Effektiva möten samt Feedback.

Utbildningen avslutades med reflektion och utvärdering som visade att deltagarna var mycket nöjda. En av dem är Magnus Nilsson på Tre D Mekaniska AB:
– En mycket lärorik utbildning som jag varmt rekommenderar, där man lärde sig mycket om sig själv och att ens engagemang speglas i resultatet, att jag fick ”verktyg” för att kunna utveckla mitt ledarskap för att sedan kunna coacha och ge support till mina medmänniskor. Ett av dessa verktyg var Gemba, där man lärde sig att se/reflektera över var värde skapas och var arbetet i verksamheten sker. Detta verktyg kan vi på Tre-D anpassa till vår verksamhet och på så sätt utveckla vårt fortsatta arbete med Lean. Ett stort tack till Predrag Citulski som var vår coach och mentor under dessa dagar, vilken energi du gav oss, tack!

Predrag Citulski som ansvarade för utbildningen från Volvo ser stora fördelar med att Volvo engagerar sig i kompetensutveckling för andra företag inom Techtank:
– Genom att lära av varandra, bättre förstå varandras olikheter och kommunicera effektivare kommer vi att utvecklas tillsammans. Vi ser därför vår involvering som ett utmärkt sätt att bidra för att vi framöver gemensamt ska skapa ännu större vinn-vinn-möjligheter.


Har du frågor kring vilka möjligheter som finns inom Techtank vad gäller kompetensutveckling? Tveka inte att kontakta projektledare [hide_email email=””].

Dela via

Relaterade nyheter
VR-glasögon

Aktuellt från Techtank

Kickstart 2: Innovation, grön omställning och partnerskap

Den 1 september startade det nya projektet Kickstart 2 som ska arbeta både med att utveckla Blekinges system av testbäddar som…

8 september, 2023 — Lästid 1 min

400 intervjuer

Aktuellt från Techtank

400 omställningsintervjuer med industriella SMF

Intervjuer med 400 små och medelstora industriföretag över hela landet ger inblick i industrins utmaningar och möjligheter. Nätverket IUC Sverige…

15 augusti, 2023 — Lästid 1 min

Svetsning på Svets o Montage

Aktuellt från Techtank

Techtank välkomnar Svets & Montage som ny medlem

Svets & Montage Industripartner AB i Mjällby har maskinpark, personal, erfarenhet och kompetens som är anpassad för specialtillverkning, enstaka produkter…

5 september, 2023 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Ansök nu till DigIT Hubs missionsprogram för ditt digitaliseringsprojekt

Just nu kan du som har ett litet till medelstort företag ansöka till DigIT Hubs Missionsprogram med experthjälp till ett…

7 juli, 2023 — Lästid 2 min