Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Inom ramen för Techtank Competence och i nära samarbete med Volvo genomfördes den 19-21 januari en unik 3-dagarsutbildning inom Lean Ledarskap. Utbildningen innehöll områdena: Ledarskapsbeteende, Gemba, Coachning, Effektiv kommunikation, Personlig effektivitet, Flödeskartläggning, Effektiva möten samt Feedback.

Utbildningen avslutades med reflektion och utvärdering som visade att deltagarna var mycket nöjda. En av dem är Magnus Nilsson på Tre D Mekaniska AB:
– En mycket lärorik utbildning som jag varmt rekommenderar, där man lärde sig mycket om sig själv och att ens engagemang speglas i resultatet, att jag fick ”verktyg” för att kunna utveckla mitt ledarskap för att sedan kunna coacha och ge support till mina medmänniskor. Ett av dessa verktyg var Gemba, där man lärde sig att se/reflektera över var värde skapas och var arbetet i verksamheten sker. Detta verktyg kan vi på Tre-D anpassa till vår verksamhet och på så sätt utveckla vårt fortsatta arbete med Lean. Ett stort tack till Predrag Citulski som var vår coach och mentor under dessa dagar, vilken energi du gav oss, tack!

Predrag Citulski som ansvarade för utbildningen från Volvo ser stora fördelar med att Volvo engagerar sig i kompetensutveckling för andra företag inom Techtank:
– Genom att lära av varandra, bättre förstå varandras olikheter och kommunicera effektivare kommer vi att utvecklas tillsammans. Vi ser därför vår involvering som ett utmärkt sätt att bidra för att vi framöver gemensamt ska skapa ännu större vinn-vinn-möjligheter.


Har du frågor kring vilka möjligheter som finns inom Techtank vad gäller kompetensutveckling? Tveka inte att kontakta projektledare [hide_email email=””].

Dela via

Relaterade nyheter
Uppstartmöte DigIT Hub Sweden

Aktuellt från Techtank

Uppstartsmöte för DigIT Hub Sweden

Den 18 januari genomfördes det första konsortiemötet för DigIT Hub Sweden, en European Digital Innovation Hub i Skåne, Blekinge och Kronoberg…

18 januari, 2023 — Lästid 1 min

Leankonferens Blekinge

Aktuellt från Techtank | Pressutskick

Premiär för Leankonferens Blekinge

Den 10 mars är det premiär för den första Leankonferens Blekinge som Techtank arrangerar tillsammans med Produktionslyftet och Lean Forum…

19 januari, 2023 — Lästid 1 min

Omställningslyftet

Aktuellt från Techtank

Coachinsatser och genomförandeplan - en del av Omställningslyftet

Är du redo att ta nästa steg i ert omställningsarbete med hjälp av coachinsatser och en genomförandeplan? Coachning Är ni…

18 januari, 2023 — Lästid 2 min

IGEday 2023

Aktuellt från Techtank

IGEday 31 mars 2023 i Blekinge

IGEday står för Introduce a Girl to Engineering day och är en dag som anordnas av Womengineer varje år. Företag…

11 januari, 2023 — Lästid 3 min