Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Inom ramen för Techtank Competence och i nära samarbete med Volvo genomfördes den 19-21 januari en unik 3-dagarsutbildning inom Lean Ledarskap. Utbildningen innehöll områdena: Ledarskapsbeteende, Gemba, Coachning, Effektiv kommunikation, Personlig effektivitet, Flödeskartläggning, Effektiva möten samt Feedback.

Utbildningen avslutades med reflektion och utvärdering som visade att deltagarna var mycket nöjda. En av dem är Magnus Nilsson på Tre D Mekaniska AB:
– En mycket lärorik utbildning som jag varmt rekommenderar, där man lärde sig mycket om sig själv och att ens engagemang speglas i resultatet, att jag fick ”verktyg” för att kunna utveckla mitt ledarskap för att sedan kunna coacha och ge support till mina medmänniskor. Ett av dessa verktyg var Gemba, där man lärde sig att se/reflektera över var värde skapas och var arbetet i verksamheten sker. Detta verktyg kan vi på Tre-D anpassa till vår verksamhet och på så sätt utveckla vårt fortsatta arbete med Lean. Ett stort tack till Predrag Citulski som var vår coach och mentor under dessa dagar, vilken energi du gav oss, tack!

Predrag Citulski som ansvarade för utbildningen från Volvo ser stora fördelar med att Volvo engagerar sig i kompetensutveckling för andra företag inom Techtank:
– Genom att lära av varandra, bättre förstå varandras olikheter och kommunicera effektivare kommer vi att utvecklas tillsammans. Vi ser därför vår involvering som ett utmärkt sätt att bidra för att vi framöver gemensamt ska skapa ännu större vinn-vinn-möjligheter.


Har du frågor kring vilka möjligheter som finns inom Techtank vad gäller kompetensutveckling? Tveka inte att kontakta projektledare [hide_email email=””].

Dela via

Relaterade nyheter
Personal på PDS

Aktuellt från Techtank

Tillväxtanalyser ger viktig input till insatser för industrin

Techtank genomför regelbundet tillväxtanalyser på industriföretag i Blekinge för att fånga upp såväl utmaningar som möjligheter. Analyserna ligger sedan till…

20 september, 2022 — Lästid 2 min

DigIT Hub AI-bild

Aktuellt från Techtank

Utveckla ditt företag med hjälp av AI!

Via projektet DigIT Hub AI besöker Techtank små- och medelstora industriföretag i Blekinge för att göra en mognadsanalys av företagets…

20 september, 2022 — Lästid 1 min

Omställningslyftet

Aktuellt från Techtank

Omställningslyftet ska hjälpa företagen att ställa om

Omställningslyftet ger företag kunskap om hur de kan ställa om för att bidra till klimatmålen och därmed underlätta omställningen. Kärnan…

28 september, 2022 — Lästid 2 min

Amon logotyp

Aktuellt från Techtank

Techtank välkomnar Amon som ny medlem

Amon AB i Urshult är ledande på avfettning av rör och rördelar av framför allt koppar och rostfritt material för…

6 oktober, 2022 — Lästid 1 min