Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Nöjda deltagare på LEAN Ledarskap

Inom ramen för Techtank Competence och i nära samarbete med Volvo genomfördes den 19-21 januari en unik 3-dagarsutbildning inom Lean Ledarskap. Utbildningen innehöll områdena: Ledarskapsbeteende, Gemba, Coachning, Effektiv kommunikation, Personlig effektivitet, Flödeskartläggning, Effektiva möten samt Feedback.

Utbildningen avslutades med reflektion och utvärdering som visade att deltagarna var mycket nöjda. En av dem är Magnus Nilsson på Tre D Mekaniska AB:
– En mycket lärorik utbildning som jag varmt rekommenderar, där man lärde sig mycket om sig själv och att ens engagemang speglas i resultatet, att jag fick ”verktyg” för att kunna utveckla mitt ledarskap för att sedan kunna coacha och ge support till mina medmänniskor. Ett av dessa verktyg var Gemba, där man lärde sig att se/reflektera över var värde skapas och var arbetet i verksamheten sker. Detta verktyg kan vi på Tre-D anpassa till vår verksamhet och på så sätt utveckla vårt fortsatta arbete med Lean. Ett stort tack till Predrag Citulski som var vår coach och mentor under dessa dagar, vilken energi du gav oss, tack!

Predrag Citulski som ansvarade för utbildningen från Volvo ser stora fördelar med att Volvo engagerar sig i kompetensutveckling för andra företag inom Techtank:
– Genom att lära av varandra, bättre förstå varandras olikheter och kommunicera effektivare kommer vi att utvecklas tillsammans. Vi ser därför vår involvering som ett utmärkt sätt att bidra för att vi framöver gemensamt ska skapa ännu större vinn-vinn-möjligheter.


Har du frågor kring vilka möjligheter som finns inom Techtank vad gäller kompetensutveckling? Tveka inte att kontakta projektledare [hide_email email=””].

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank | Pressutskick

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min