Priset Årets Techtankare gick till två personer

Priset Årets Techtankare gick till två personer

Under Företagargalan i Olofström den 25 mars delades det nyinstiftade priset Årets Techtankare ut. Årets Techtankare går till en person som gjort mycket för Techtanks utveckling och påverkat detta arbete genom sina egna insatser. Pristagare utses av Techtanks klusterledning och en eller flera pristagare kan utses.

Årets Techtankare 2016 tilldelades två personer som genom sina egna insatser på olika sätt tillfört mycket till Techtanks utveckling under det gångna året:

  • Ulrica Larsson, tidigare VD på EBP i Olofström
  • Stefan Håkansson, Competence Manager, Volvo Cars, Olofström

med följande motiveringar:

Ulrica LarssonMed sitt engagemang och driv för såväl det egna företaget som för Techtank personifierar hon de idéer som bygger ett framgångsrikt kluster. Med kontakter, hårt arbete och en oerhörd entusiasm har hon även lagt grunden till Techtanks kontor och satsning i Coventry, Storbritannien, och varit en sann ambassadör för klustret.

Stefan HåkanssonMed sitt engagemang och tydliga ställningstagande har han bidragit stort till att sätta fokus på kompetensfrågorna, på såväl det egna företaget som hos övriga medlemsföretag i Techtank. Med sitt positiva förhållningssätt har han också i olika forum visat styrkan i de samverkansmöjligheter som finns i Techtank och varit en sann ambassadör för klustret. 

På bilden ses, förutom de två pristagarna i mitten, Anders Borgehed, klusterledare Techtank, samt Ingela Håkansson, projektledare Kompetensutveckling & -försörjning Techtank.

Mer informationAnders Borgehed, klusterledare Techtank
, 0454-57 27 42

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min