Techtank ny SuPr-partner

SuPr, nationell nod för hållbar produktion, fördjupar nu sitt samarbete med Techtank AB, då bolaget blir en formell SuPr-partner. För SuPr innebär det att en stark verksamhetsnod etableras i södra Sverige, genom det starka nätverk som Techtank representerar.

Inom verksamheten ryms ett omfattande industrikluster och man har också rollen som regional utvecklingsaktör i Blekinge, med uppdrag att stärka industrins tillväxt och konkurrenskraft. Techtank är också en del av det nationella IUC-nätverket, vilket gör att man även erbjuder insatser kopplade till Smart industri inom bland annat hållbarhet, digitalisering/automation samt förnyelse- och omställningsförmåga.

Logo SuprSuPr samlar aktörer från industri, akademi, institut, IUC, science parks och offentliga aktörer till samverkan och projekt som leder till en mer hållbar produktion.

– Genom partnerskapet inom SuPr kan man nu på nationell nivå bättre synliggöra de spännande resultat som regionens aktörer tar fram. Vi stärker också möjligheten att delta i olika nationella satsningar, vilket ger extra draghjälp till Techtanks industriella aktörer, säger Ingela Håkansson, VD, Techtank.

Läs mer på SuPr:s webb

Vill du veta mer?

VD & Klusterledare

076-861 27 43

Ingela Håkansson

VD & Klusterledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 43

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Aktuellt från Techtank

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min