Techtank välkomnar MCT Brattberg som ny medlem

MCT Brattberg, med säte i Karlskrona och ett 60-tal anställda, är ett globalt företag som specialiserar sig på design och tillverkning av kabel- och rörgenomföringar. Sedan början av mars är företaget ny medlem i Techtanks industrikluster.

– Vi som företag vill vara delaktiga lokalt, knyta kontakter, utvecklas och genom Techtanks verktyg ytterligare driva på vårt hållbarhetsarbete, berättar Johan Fagerberg, VD på MCT Brattberg.

MCT Brattberg har spelat en avgörande roll i uppfinnandet av den första kabel- och rörgenomföringen på 1950-talet av Nils Brattberg. MCT Brattberg utvecklar och tillverkar innovativa och flexibla kabel- och rörgenomföringar för krävande miljöer där skydd mot brand, gas och vatten är av yttersta vikt. Företagets banbrytande tätningssystem används inom en mängd olika sektorer, inklusive sjöfart, processindustri, tillverkning, byggbranschen, transport, energisektorn och telekommunikation, för att säkerställa säkerhet, effektivitet och driftsäkerhet.

Huvudkontor och produktion finns i Karlskrona, men MCT Brattberg verkar globalt med dotterbolag i England, USA, Australien och Förenade Arabemiraten, samt ytterligare 55 representanter runt om i världen.

Läs mer om MCT Brattberg på deras webb

Vill du veta mer?

VD & Klusterledare

076-861 27 43

Ingela Håkansson

VD & Klusterledare

Kontaktuppgifter

  • 076-861 27 43

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min