Techtank välkomnar Sculptur som ny medlem

Logotyp SculpturSculptur Sweden AB i Karlshamn erbjuder avancerad 3D-printning med innovativa material och design. Företaget tillverkar hållbara möbler, interiörer, strukturer och omformar framtiden. Produkterna är 100% cirkulära vilket gör det möjligt att hålla fast vid företagets mål att bidra till en hållbar framtid. Sedan början av juni är företaget medlem i Techtanks industrikluster.

Sculptur ser fram emot att ta del av utbildningsinsatser via Techtank och att knyta nya kontakter med regionala företag att utbyta kunskap och erfarenheter med. Man ser även fram emot möjliga gemensamma affärsintressen och kontaktnät där man kan hjälpa varandra.

– Från Sculptur kan vi bidra med kunskap inom cirkulär ekonomi samt en ny och snabbt växande bransch, d v s storskalig additiv 3D-printning i biologiska samt recyclade material, där vi kan printa produkter från en tärning till produkter på 10-tals kubikmeter i ett stycke. Allt i biologiskt och återvunnet material som vi i många fall har varit med och tagit fram, berättar Mario Markovic, platschef på Sculptur.

Läs mer om Sculptur på företagets hemsida

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank | Pressutskick

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min