Uppstart för Techtanks olika nätverk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Under Q1 drar de olika nätverken för Techtanks medlemsföretag igång igen. Datum för träffar i nätverken Ekonomi, HR/Kompetens, Kvalitet, Lean samt Sälj/Marknad finns nu på Techtanks bokningssida – välkommen att göra en intresseanmälan för att gå med i något av våra nätverk!

Nätverken är öppna för Techtanks medlemsföretag och de flesta nätverk träffas 3 gånger/år och har som mål att öka kompetensen hos deltagarna på olika sätt. Det kan vara genom erfarenhetsutbyte, inspirationsföreläsningar, anlitande av extern expertis m m.

Agendan för nätverken styrs av de behov, utmaningar och önskemål som deltagande företag har. Oftast träffas nätverken på företagen och värdskapet cirkulerar. På detta sätt lär företagen känna varandras verksamheter vilket kan bidra till ökat utbyte och samarbete.

Information om aktuella nätverksträffar samt möjlighet till intresseanmälan finns på Techtanks aktivitets- och bokningssida på bokning.techtank.se under Nätverk. De nätverk som är aktiva just nu är:

 • Ekonomi
  Nätverk för ekonomiansvariga/ekonomichefer. Kontakt: Ingela Håkansson.
 • HR/Kompetens
  Nätverk för de som arbetar med kompetensfrågor i företagen på både kort och lång sikt. Kontakt: Ingela Håkansson.
 • Kvalitet
  Nätverk för chefer och ledare inom kvalitet. Kontakt: Martin Johansson.
 • Lean
  Nätverk för de personer på företagen som arbetar med lean och som vill ha inspiration och stöd av andra inom området. Kontakt: Martin Johansson.
 • Sälj & Marknad
  Nätverk för de som arbetar med sälj/export/affärsutveckling. Kontakt: Karin Andersson.
 • VD/Platschefer
  Nätverk för VD/platschefer. Kontakt: Ingela Håkansson.

Fler nätverk startas efter behov från företagen. Vi undersöker bl a möjligheten till nätverk inom områdena Hållbarhet samt Underhåll.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This