Var med i den kommande Vinnväxt-ansökan!

Var med i den kommande Vinnväxt-ansökan!

Få forskning och utveckling finansierad i 10 år – var med i Blekinges Vinnväxt-ansökan!
Vinnväxt är en tävling för initiativ med avsikt att främja hållbar tillväxt i regioner. Initiativen ska fokusera på ett tillväxtområde där de har förutsättningar att nå internationell framgång, läs mer på https://www.vinnova.se/m/vinnvaxt/

Vi i Blekinge finns inte på kartan, se längre ned, utan tänkte därför komma in med en ansökan under arbetsnamnet Connected County, där vi kopplar upp Blekinge och använder vår ledande kunskap om Internet of Things för utveckling av Blekinges ledande styrkeområden: Uppkopplad industri, Smarta städer, eHälsa, Marin teknik, Intelligenta transportsystem, Energi samt Materialbearbetning.

Syftet med ansökan är att ge affärsnytta för alla medverkande företag: Vi lyfter våra styrkeområden och befintlig industri, vi lyfter våra IT-bolag och det ligger mitt i BTHs profil, Tillämpad IT och hållbarhet.

Vill ditt företag vara med så börjar vi med två behovsmöten i januari och februari. Vi börjar den 24/1 2018 kl. 9-13 på Netport Science Park i Karlshamn och fortsätter sedan den 14/2 på Blue Science Park i Karlskrona.

Vi som står bakom ansökan är BBI, Blue Science Park, BTH, Netport Science Park, Region Blekinge, Ronneby Business Center samt Techtank.

Vänligen anmäl ert intresse till på Techtank senast måndag 12/2 för att delta i workshopen den 14/2 – det går bra att delta även om man inte var med på den första workshopen!

Varmt välkommen!

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

8 mars, 2024 — Lästid 6 min

Bild på mentor och adept

Aktuellt från Techtank

Dags att anmäla sig till Techtanks Mentorprogram 2024/2025

Efter två mycket uppskattade omgångar av Techtanks mentorprogram kör vi en ny omgång 2024-2025 med start i augusti. Ta chansen…

8 mars, 2024 — Lästid 3 min