Visit us med fokus på affärsskapande – Broby Modellindustri först ut den 20/11!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu startar Techtank åter upp aktiviteten Visit us med fokus på affärsskapande. Ungefär en gång i månaden bjuder ett av Techtanks medlemsföretag in till ett besök för att presentera sig, vad de kan erbjuda men också vilka behov de har. Först ut som värd för Visit us är Broby Modellindustri AB den 20 november.

Marknadsbreddning och att stärka företagens nätverk för ökad konkurrenskraft och hållbar tillväxt är en viktig del i Techtanks verksamhetsområde Affärsutveckling & Tillväxt. Syftet med Visit us är att erbjuda en mötesplats för regionens industri- och teknikföretag att bättre lära känna varandra för att möjliggöra nya affärer och samarbeten som kund/leverantör/partner, även i branscher som man kanske tidigare inte varit verksam inom.

Ta chansen att lära dig mer om en specifik bransch, nätverka, bredda marknaden samt hitta nya kunder/leverantörer/samarbetspartners i regionen!

Visit us på Broby Modellindustri den 20 november

Broby Modellindustri

Detta är vi

Vi är ett modernt och digitalt anpassat verkstadsföretag med CAD-CAM processtyrd 5-axlig höghastighets bearbetning samt NC-styrd modell- och verktygsframtagning.

Det här erbjuder vi

Vi kan tillhandahålla kompletta produktionslösningar. Allt från konstruktion, beredning, verktyg, fixturer till prototyper, utfallsprover och verifikation av utfall med CMM-mätning och kontroller.

Det här behöver vi

Vi letar ständigt efter nya samarbetspartners när det gäller tekniska innovationer. Vi köper tonvis med aluminium, Ureol och Frigolit varje år till de produkter vi levererar.

Välkommen med din anmälan!

När:  Fredagen den 20 november kl. 09.00-10.30

Var: Broby Modellindustri, Verkstadsgatan 14, Broby*

*Obs! På grund av Covid-19 är antalet platser för besöket i fabriken begränsat, först till kvarn för dessa platser gäller. Vi möjliggör också att vara med digitalt via länk. Meddela i kommentarsfältet om du önskar delta på plats eller digitalt.

Anmälan:  Anmäl dig senast den 13 november på Techtanks aktivitets- och bokningssida >>

Mer information: För mer information om Visit us går det bra att kontakta Karin Andersson, karin.andersson@techtank.se.


 

Ovan ses bilder från Broby Modellindustri. I mitten Ronnie Rossander, VD på Broby Modellindustri, som bjuder in till Visit us den 20 november.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This