Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SAMARBETSPARTNERS

Techtank samarbetar med en rad olika partners för att bidra till ökad konkurrenskraft i regionen:

Almi

Almi Blekinge erbjuder affärsutveckling och lån till företag som vill utvecklas och växa. Vi stöttar allt från tidiga idéer med tillväxtpotential till befintliga företag i expansionsfas.

Läs mer

BBI

BBI är en dynamisk inkubator med medlemsföretag som spänner över ett brett fält med det gemensamma målet: att bidra till Blekinges tillväxt.

Läs mer

Blue Science Park
I Blue Science Park Karlskrona möts forskningen och de behov som finns i näringslivet och den offentliga verksamheten inom våra fokusområden Telecom/IT, eHälsa och Marin teknik.
BTH
Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges tydligast profilerade högskolor, med fokus på tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt.
Energikontor Sydost
Energikontor Sydost har sedan starten 1999 initierat, deltagit i eller koordinerat hundratals projekt på lokal, regional, nationell och europeisk nivå.

Läs mer

Yrkeshögskolan Syd
IF Metall Blekinge är en medlemsorganisation med 230 arbetsplatser och 10 200 medlemmar. Vi vill öka länets insatser för att stärka kompetensen på våra medlemsföretag.

Läs mer

IUC Sverige
IUC-nätverkets gemensamma mål är att bidra till en stark svensk industri, att skapa tillväxt och arbetstillfällen.

Läs mer

KFH
Karlskrona Företags & Hantverksförening, KFH, har sitt säte i Karlskrona och vänder sig till de som driver företag med verksamhet i hela Blekinge och Sydöstra Sverige.

Läs mer

Kreativum
Kreativum är en del av Svenska Science Center och arbetar för att väcka intresse för naturvetenskap, teknik och matematik hos barn, unga och allmänhet.

Läs mer

Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet i Småland. Med sina 33 000 studenter är Linnéuniversitetet en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet.

Läs mer

NetPort Science Park
NetPort Science Park är en triple helix-organisation som främjar samverkan mellan näringsliv, akademi och offentlig verksamhet.

Läs mer

NetPort Energikluster
NetPort Energikluster hälsar företag och organisationer som brinner för innovation inom energi och hållbarhetsfrågor välkomna!

Läs mer

RISE IVF
RISE IVF erbjuder avancerade forsknings- och uppdragstjänster. RISE IVF utvecklar och inför ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktionsutveckling.

Läs mer

Teknikcollege Sydost
Teknikcollege Sydost arbetar med att utveckla samarbetet mellan skola och arbetsliv. Syftet med detta samverkansarbete är att säkra kompetensförsörjningen i regionen.

Läs mer

Teknikföretagen
Teknikföretagen är en av Sveriges största arbetsgivarorganisationer med 3 800 medlemsföretag som står för en tredjedel av Sveriges export.

Läs mer

Yrkeshögskolan Syd
Genom Yrkeshögskolan Syd bedriver företag från södra Sverige i samverkan med berörda kommuner och andra intressenter Yrkeshögskole- och uppdragsutbildningar.

Läs mer

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This