Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PARTNERS

Techtank samarbetar med en rad olika strategiska partners för att bidra till ökad konkurrenskraft i regionen:

BBI

BBI är en dynamisk inkubator med medlemsföretag som spänner över ett brett fält med det gemensamma målet: att bidra till Blekinges tillväxt.

Läs mer

Blue Science Park
I Blue Science Park Karlskrona möts forskningen och de behov som finns i näringslivet och den offentliga verksamheten inom våra fokusområden Telecom/IT, eHälsa och Marin teknik.
BTH
Blekinge Tekniska Högskola, BTH, är en av Sveriges tydligast profilerade högskolor, med fokus på tillämpad IT och innovation för hållbar tillväxt.
Energikontor Sydost
Energikontor Sydost har sedan starten 1999 initierat, deltagit i eller koordinerat hundratals projekt på lokal, regional, nationell och europeisk nivå.

Läs mer

IUC Sverige
IUC-nätverkets gemensamma mål är att bidra till en stark svensk industri, att skapa tillväxt och arbetstillfällen.

Läs mer

IUC Syd
IUC Syd är en medlemsorganisation med fokus på industriföretag och utgör en mötesplats för industriell utveckling, tillväxt och samverkan.

Läs mer

KFH
Karlskrona Företags & Hantverksförening, KFH, har sitt säte i Karlskrona och vänder sig till de som driver företag med verksamhet i hela Blekinge och Sydöstra Sverige.

Läs mer

NetPort Science Park
NetPort Science Park är en triple helix-organisation som främjar samverkan mellan näringsliv, akademi och offentlig verksamhet.

Läs mer

NetPort Energikluster
NetPort Energikluster hälsar företag och organisationer som brinner för innovation inom energi och hållbarhetsfrågor välkomna!

Läs mer

Olofströms Näringsliv
Olofströms Näringsliv AB (ONAB) är ett helägt kommunalt bolag som har till uppgift att utveckla och stärka näringslivet i Olofströms kommun.

Läs mer

Ronneby Business Center
Ronneby Business Center är en miljö för utveckling av affärsidéer och företag. Det är den naturliga träffpunkten för företagare i Ronneby.

Läs mer

Swedish WaterjetLab
Swedish Waterjet Lab är en unik satsning på vattenskärteknik. Under ett och samma tak samlas högteknologisk teknik, forskning och utbildning.

Läs mer

Teknikföretagen
Teknikföretagen är en av Sveriges största arbetsgivarorganisationer med 3 800 medlemsföretag som står för en tredjedel av Sveriges export.

Läs mer

Yrkeshögskolan Syd
Genom Yrkeshögskolan Syd bedriver företag från södra Sverige i samverkan med berörda kommuner och andra intressenter Yrkeshögskole- och uppdragsutbildningar.

Läs mer

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This