Techtank Conference 2021 är nu genomförd

Ett stort tack till alla talare för givande presentationer samt till alla deltagare som kopplade upp sig och bidrog med intressanta frågor under dagen!

Ni kan ta del av ett kort sammandrag av konferensen samt inspelningar av presentationerna på Techtanks YouTube-kanal >>

Kom ihåg att boka in den 30 november 2022 i era kalendrar för nästa Techtank Conference!


Techtank Conference 2021 is now over

Many thanks to all speakers for your valuable presentations, and to all participants for joining us & contributing with interesting questions throughout the day!

A short recap of the conference and recordings of the presentations can be found on Techtank’s YouTube Channel >>

Remember to save the date – 30th November, 2022 – for the next Techtank Conference!


25 november 2021:
Techtank Conference – Innovative manufacturing for industrial use
Smart Industry in practise:
– Applied methods and tools within stamping, forming and its supporting processes

Techtank Conference har arrangerats sedan 2015 och är en årlig mötesplats för tillverknings- och teknikföretag, forskningsinstitut och andra organisationer som vill hålla sig uppdaterade med aktuella trender inom innovativ tillverkning för industrinytta, med fokus på stamping/pressning och formning.

ÅRETS TEMA

Smart Industry in practise:
– Applied methods and tools within stamping, forming and its supporting processes

Till skillnad från tidigare industriella revolutioner där fokus var på industrialisering, massproduktion och minskade kostnader, handlar den fjärde industriella revolutionen om hållbar, smart och effektiv produktion. Den nya tekniken skapar stor potential och möjligheter för framtida produktion.

Under Techtank Conference den 25 november 2021 kommer vi att utforska området kring tillämpade metoder och verktyg inom stamping, formning och dess stödprocesser. Inspireras av praktiska industriella tillämpningar och nya innovationer som står för dörren.

Kopplat till detta tema kommer konferensen bland annat att erbjuda föreläsningar och breakout-sessioner med talare och andra deltagare.

TECHTANK CONFERENCE – DIGITAL OCH INTERNATIONELL

Denna sjunde Techtank Conference hålls digitalt. Vi välkomnar deltagande från hela världen för att göra detta till en internationell konferens. Delta i konferensen var du än befinner dig – vi ses online på Techtank Conference den 25 november 2021!

Program och anmälningsformulär finns på konferenssidan www.techtankconference.se

Arrangör: Techtank i samarbete med det nationella applikationscentret Stamping and Forming Center of Excellence som drivs av RISE, Blekinge Tekniska Högskola samt Volvo Cars i Olofström.

Finansiering: Techtank Conference 2021 genomförs inom ramen för projektet Innovationsinitiativet, finansierat av Region Blekinge och Olofströms kommun.