Genomförs inom ramen för projektet CoDev

Projekt | Seminarium

Digital transformation – hur får du med dig medarbetarna?

Online

8 september 2021 kl. 09.00-10.00

Anmäl här
Genomförs inom ramen för projektet CoDev
Digital transformation – hur får du med dig medarbetarna?
Online
8 september 2021 kl. 09.00-10.00

Bild på inbjudan Digital transformationEn ökad digitalisering av verksamheter och processer anses ofta som nödvändigt för att säkerställa effektivitet, produktivitet och konkurrenskraft. Men hur säkerställer man att förändringsarbetet med digital transformation blir framgångsrikt? En avgörande faktor är medarbetarna. Hur får man med sig människorna på resan mot en ökad digitalisering? Hur viktiga är aspekter som kultur, vision, ledarskap och kommunikation? Vilka fallgropar ska man undvika? Vad bör man tänka på?

Välkommen att lyssna till och diskutera med Tomas de Souza, vd för healthtech-företaget WordDiagnostics, som har erfarenhet från många digitaliserings- och förändringsprojekt, bl a inom Bonnier-koncernen. Han berättar om några fall och ger oss sin syn på framgångsfaktorer för att få med sig medarbetarna i förändringar som handlar om digital transformation.

Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna ALMI, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Anmälan

Anmäl dig här senast den 7 september.
Webbinariet sänds via Teams. Länk skickas ut via e-post senast dagen innan.
För mer information kontakta: Jörgen Adolfsson, , 0709-918003

 

Dela via

Våra ÄGARE & PROJEKTfinansiärer
Region Blekinge
Karlshamns kommun
Karlkrona kommun
Olofströms kommun
Ronneby kommun
Sölvesborgs kommun
Europeiska Unionen
Tillväxtverket
Vinnova