Omcertifiering för Teknikcollege Sydost på gång

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Till hösten firar Teknikcollege Sydost 10 år, vilket även innebär en ny granskning och omcertifiering. 2018 antogs Teknikcolleges reviderade kriterier, som betyder en viss anpassning för Teknikcollege Sydost.

Arbetet med omcertifieringen inleddes tisdagen den 19 juni med en workshop och inspirationsdag där alla representanter i lokala styrgrupper och regional styrgrupp hade bjudits in till Volvo Cars i Olofström. Ca 40 st deltagare från Emmaboda, Karlshamn, Olofström och Ronneby deltog, där syftet med dagen var att göra grundarbetet till omcertifieringen, få inspiration samt en möjlighet att träffa övriga styrgruppsmedlemmar.

Medverkade gjorde även Marie Nilsson, ordförande IF Metall, i rollen som vice ordförande Teknikcollege. Marie tryckte på vikten av att arbeta strategiskt med kompetensförsörjning och där Teknikcollege spelar en mycket viktig roll i detta arbete.

Deltagande företag under dagen: Södra Cell Mörrum, Xylem, Orbitone, Elias, Kockums Maskin, Uniper, Volvo Cars

Flera av Techtanks medlemsföretag är engagerade i Teknikcollege. Hur man arbetar mer aktivt och nära Teknikcollege är en viktig fråga som bland annat finns med på agendan i Techtanks kompetensnätverk.

Läs mer om Teknikcollege på deras webbplats: www.teknikcollege.se

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This