Binar Olofström ny medlem i Techtank

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Techtank hälsar en ny medlem välkommen till klusterinitiativet. Det är Binar Olofström AB som sedan mars 2017 är ny medlem i Techtank.
– Nätverkande och samarbete gagnar utvecklingen för regionen och företagen, säger Kjell Jonassen, VD på Binar Olofström, på frågan varför företaget valt att gå med i Techtank.

Binar Olofström AB är ett fristående företag inom Binarkoncernen och automatiserar presslinjer såsom tandemlinjer, transferlinjer såväl som enskilda pressar. Merparten av kunderna återfinns inom fordonsindustrin. Ett typiskt uppdrag kan vara leverans av plåtskiljare och mellanpressutrustning till en presslinje bestående av fyra till sex pressar. Det handlar då om kompletta åtaganden med elinstallation, mekanisk installation, idrifttagning, utbildning, etc. Binar Olofström tillhandahåller även olika typer av produkter för verktygsbyte som underlättar en effektiv plåtpressningsproduktion.

Grunden i verksamheten är den speciella friprogrammerbara presshanteringsroboten UniFeeder som utvecklats av Binar. Dess unika konstruktion borgar för en enkla, snabba och lättservade lösningar. Genom sin flexibilitet och goda prestanda kan den användas för de flesta av presslinjens hanteringsfunktioner, exempelvis mellanpressutrustning, plåtskiljning och stapling. UniFeeder lösningarna hanterar och separerar olika slags material såsom stål, rostfritt, aluminium mm. UniFeeder passar även inom andra områden förutom pressverk och då med fördel till hantering och transport av olika slags produkter för längre och kortare sträckor.

Mer information finns på Binar Olofströms hemsida >>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This