Evomatic vinnare av priset Made in Karlshamn 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Evomatic har nyligen utsetts till vinnare av Karlshamns kommuns företagspris Made in Karlshamn 2019, ett pris som syftar till att belöna en aktör som stärker Karlshamns varumärke och näringsliv. Evomatic kommer därmed också att representera Karlshamn i tävlingen ”Made in Blekinge” under Guldekengalan den 4 oktober i Karlskrona.

– För oss alla på Evomatic är detta naturligtvis ett positivt kvitto på att vi är på rätt väg. Det är en viktig indikation till vår personal och våra kunder att vårt långsiktiga arbete skapar intresse även utanför bolaget, vilket naturligtvis är riktigt kul då vi normalt för en ganska anonym tillvaro, säger företagets VD Jonas Persson.

Motiveringen till årets pris löd:
”Juryn har valt att lyfta ett företag, som satsar i Karlshamn, ett kompetensintensivt företag som med robotprecision konstruerar, tillverkar och installerar en genomarbetad och väl utprovad nyckelfärdig högteknologisk produkt till hela världen, vilket i sin tur bidrar till att stärka Karlshamn och hela Blekinge. Företaget är en mycket värdig vinnare av Made in Karlshamn 2019.”

Bild: Evomatic

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This