Odigo nytt medlemsföretag i Techtank

Odigo nytt medlemsföretag i Techtank

Techtanks senaste medlemsföretag heter Odigo med säte i Sölvesborg samt kontor i Malmö. Odigo är ett konsultbolag med ett tiotal anställda som är verksamma inom den tillverkande industrin från Konstruktion och Produktion till Supply Chain.

Framför allt hjälper de små och medelstora företag att dra nytta av befintliga maskiner och att robotisera handhavandet av dessa med kollaborativa robotar som de även är återförsäljare av.

– Vi ser framemot att delta i Techtank och tillsammans med andra företag bidra till en stark och konkurrenskraftig region med avseende på automatisering, berättar Emil Borgman, Project Manager på Odigo, och fortsätter:

– Vårt mål är att vara ett av de främsta bolagen på den lokala marknaden med att hjälpa små och medelstora företag att nå hållbar produktion genom att robotisera. Framåt vill vi inspirera kunder att skapa Smart Factory vilket kommer att leda till starka producerande bolag.

Nya fastigheter på gång under 2020

Odigo har nyligen inlett en fastighetsinvestering i Sölvesborg där det ska byggas nya kontor med tillhörande lager och montagehall. Byggnaden beräknas vara klar maj 2020.

– Fastigheten har ett spännande läge nära E22 vid Sölvesborgs östra infart. I kontorsdelen finns det möjlighet för andra mindre till medelstora företag att hyra utrymme, likaså lager, berättar Emil Borgman.

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från medlem

Stororder bäddar för nyrekryteringar på DOT

Ytbehandlingsföretaget DOT i Sölvesborg har nyligen landat den största enskilda ordern i företagets historia. Slutkunden är en aktör inom grön…

15 februari, 2021 — Lästid 4 min

Aktuellt från medlem

Supply Chain Management ett fokusområde för DevPort Syd som är ny medlem i Techtank

Börsnoterade DevPort har en stark bas inom produktutveckling och digitala lösningar inom framförallt fordons- och försvarsindustrin. För att svara upp mot en…

12 mars, 2021 — Lästid 2 min

Aktuellt från medlem | Aktuellt från partner | Aktuellt från Techtank

Goda framtidsutsikter för de som går den nya yrkesutbildningen inom processteknik smart industri

Nyligen kom beskedet att en ny yrkeshögskoleutbildning inom processteknik kommer att starta på Yrkeshögskolan Syd i Olofström till hösten 2021…

16 februari, 2021 — Lästid 4 min

Celsa Recyclings logotyp

Aktuellt från medlem

Celsa Nordic Recycling bidrar till att skrot får nytt liv i Europas mest klimatsmarta armeringsstål

Sedan mars i år är Celsa Nordic Recycling i Olofström ny medlem i Techtank. Företaget, som tidigare hette Holje Trading…

20 maj, 2021 — Lästid 6 min