Odigo nytt medlemsföretag i Techtank

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Techtanks senaste medlemsföretag heter Odigo med säte i Sölvesborg samt kontor i Malmö. Odigo är ett konsultbolag med ett tiotal anställda som är verksamma inom den tillverkande industrin från Konstruktion och Produktion till Supply Chain.

Framför allt hjälper de små och medelstora företag att dra nytta av befintliga maskiner och att robotisera handhavandet av dessa med kollaborativa robotar som de även är återförsäljare av.

– Vi ser framemot att delta i Techtank och tillsammans med andra företag bidra till en stark och konkurrenskraftig region med avseende på automatisering, berättar Emil Borgman, Project Manager på Odigo, och fortsätter:

– Vårt mål är att vara ett av de främsta bolagen på den lokala marknaden med att hjälpa små och medelstora företag att nå hållbar produktion genom att robotisera. Framåt vill vi inspirera kunder att skapa Smart Factory vilket kommer att leda till starka producerande bolag.

Nya fastigheter på gång under 2020

Odigo har nyligen inlett en fastighetsinvestering i Sölvesborg där det ska byggas nya kontor med tillhörande lager och montagehall. Byggnaden beräknas vara klar maj 2020.

– Fastigheten har ett spännande läge nära E22 vid Sölvesborgs östra infart. I kontorsdelen finns det möjlighet för andra mindre till medelstora företag att hyra utrymme, likaså lager, berättar Emil Borgman.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This