Satsningen mot Storbritannien ger resultat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PE, Projektengagemang, är ett av de företag som deltar i Techtanks satsning mot den brittiska marknaden som nu börjar se resultat av sitt arbete där.

– Vi har arbetat både på egen hand och via Techtanks säljkontor i Coventry för att få uppdrag i England, och det har gått väldigt bra. Vi är nu fått beställning på vårt andra och tredje projekt från den brittiska bilindustrin – det första är redan avslutat, berättar Ted Östergaard, kontorsansvarig på PE i Olofström.

Sammansättningsutrustning till brittiska biltillverkare
Samtliga uppdrag bygger på att utveckla sammansättningsutrustning till brittiska biltillverkare. I de senaste uppdragen arbetar PE tillsammans med CAD CAM Automotive i Coventry, en av de större underleverantörerna inom fordonsindustrin i Storbritannien. Arbetet är redan i full gång  på PEs kontor i Olofström och Karlskrona, och Ted berättar att många av kontakterna sköts via Skype.

– Det är väldigt smidigt. Idag kan vi i princip arbeta med kunder över hela världen, även om vi sitter i Olofström eller på annan ort.

– Att samarbeta med CAD CAM känns väldigt positivt, det är ett företag med mycket gott renommé och vi ser att detta kan ge ytterligare ringar på vattnet vad gäller framtida uppdrag.


På bilden ses Ted Östergaard, kontorsansvarig på PE i Olofström, samt Tomas Wild, regionansvarig Syd för PE Industri & Energi, från ett av Techtanks säljevent i Storbritannien hösten 2016 (Jaguar Street).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This