Stort intresse för Safeman i Rwanda

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nyligen deltog Safeman som enda nordiska utställare på årets internationella Trade Expo i Kigali, Rwanda. På invigningen var Safeman 1 av 4 utställare som besöktes av Rwandas premiärminister m.fl. ministrar.

International Trade Expo, i Kigali, Rwanda pågick 27 juli till 15 augusti och besöktes av ca 400 000 personer från hela Afrika. Totalt deltog över 300 utställare från Afrika, Asien och några få från Europa. Safeman AB, med huvudkontor i Olofström, och sedan i år även med fabrik i Rwanda, var den enda utställaren från Sverige och Norden.

Premiärminister besökte Safemans monter

Safemans monter lockade till sig ett stort antal besökare under hela mässan. På invigningen var Safeman dessutom 1 av endast 4 utställare som besöktes av Rwandas premiärminister m.fl. ministrar.

– Det märks att intresset för oss är stort. Inte minst tack vare vår vattenrening som är helt unik, och som gav många intressanta förfrågningar redan första dagen, berättar Stephan Bengtsson, Safemans VD och ägare, som tillägger att det inte bara var vattenreningen som besökare ville veta mer om:

– Vår lilla sidoverksamhet med att klä om soffor och sömnad av inredningstextilier har skapat frågor och intresse långt mer än jag förväntade. Vi kommer under hösten troligen behöva ta in fler medarbetare.

Nu i september är det den stora namngivningsdagen, då årets nyfödda gorillaungar får sina namn. En festlighet som besöks av mer än 100 000 människor, från hela världen, med Rwandas president som hedersgäst.

– Safeman är där och genom vår vattenrening kan vi erbjuda rent dricksvatten och bespara den känsliga naturen i Nationalparken ett antal slängda PET-flaskor, avslutar Stephan Bengtsson.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share This