Techtank välkomnar Svets & Montage som ny medlem

Svets & Montage Industripartner AB i Mjällby har maskinpark, personal, erfarenhet och kompetens som är anpassad för specialtillverkning, enstaka produkter och prototyper samt ett stort kunnande inom underhålls- och servicearbeten inom såväl tung som känslig industri – livsmedel, process, papper etc. Sedan juni i år är Svets & Montage ny medlem i Techtanks industrikluster.

– Svets & Montage är i en utvecklingsfas i relation till en snabbt föränderlig omvärld och upplever att Techtank är en värdefull samarbetspartner i denna process. I detta kan vi bidra med mångårig erfarenhet och gedigen yrkeskunskap inom industrisektorn. Hos oss arbetar varje medarbetare från ax till limpa i ett lösningsfokuserat arbetssätt mot kunderna, berättar Heidi Persson, ägare och ekonomi/marknadsansvarig.

Flexibilitet och erfarenhet

Foto på Heidi Persson

Heidi Persson, Svets & Montage

Svets & Montage grundades år 1980 och har sedan dess genomgått ett generationsskifte. År 2009 övertog Heidi Persson och Bengt Persson personal och lokaler för att bilda Svets & Montage Industripartner AB.

Kunderna finns huvudsakligen inom livsmedels- och processindustrin. Exempel på produkter som tillverkas i företagets verkstad är maskinkomponenter i små serier och enstaka produkter, arbetsplatsutrustning och processutrustning.

– Vår styrka är vår flexibilitet och mångåriga erfarenhet, då kunden ofta vill konsultera oss före tillverkning för att optimera såväl pris som funktion och kvalitet, berättar Heidi Persson.

Läs mer om Svets & Montage på företagets webb

Dela via

Relaterade nyheter

Aktuellt från Techtank

Vitbok: IUC som kraft för att utmana och förflytta industrin – ett skarpt exempel från Omställningslyftet

Under 2022-2023 deltog samtliga 21 IUC-bolag och partner, från Luleå i norr till Malmö i söder, som projektpartner i Omställningslyftet…

28 april, 2024 — Lästid 2 min

Aktuellt från Techtank

Rekordmånga deltagare på Techtank Day 2024

Närmare 150 deltagare från hela Blekinge med omnejd som representerade näringsliv, samhälle och akademi var på plats i Slottslängorna den…

30 april, 2024 — Lästid 8 min

Aktuellt från Techtank | Pressutskick

Välkommen till Techtank Day 2024!

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för…

2 april, 2024 — Lästid 1 min

Aktuellt från Techtank

Konferens inom kompetensförsörjning

Utvecklas och väx med rätt kompetens, en konferens den 21 mars med inspirerande talare från bland annat Myndigheten för yrkeshögskolan…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min